reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

NEFRETETE-wez mnie nie strasz:no:ja jade z tydzien do konsulatu,kobieta mi powiedziala ze moge stad ztarac sie o pesel:tak:no i kiepsko,ze trzeba osobiscie odbierac:wściekła/y::wściekła/y:
Powiedz Twojemu Dominikowi,ze nie wie co traci:-D:-D:-Dtyle przeciwcial nie chce sprobowac:-Dwzmonil by sie chlopina chociaz:-D:-D:-D

reklama
nefretete - Trzeba Pania bylo zapytac gdzie mam zameldowac, jak tam nie mieszkam, nie mam domu, ani rodziny albo rodzina sie nie zgadza? (przykladowo oczywiscie)

Doris - z Londynem bylo dobrze, bo nam odsylali ze wzgledu na odleglosc, Ci co mieszkali blizej musieli sie fatygowac po odbior osobiscie, ale do Manchesteru nie jest tak daleko

Hejka
- ja tak pozno bo Szymek , zasnol o 23:wściekła/y:, a to dlatego ze moj polozyl go spac ok 6 jak ja pojechalam do sklepu , wracam a maly spi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris- z Szymkiem wsio ok, nie wiem co mu bylo, ale jest git.
Sylwia- no widzisz , trzeba umiec robic wrazenie, mi sie udalo kilka usmieszkow i masz co chcesz:-p
Nefretete- ty kobito sie nie zalamuj tymi piecioma centymetrami, za 2-3 miesiace bedziesz sie miescila we wszystko sprzed ciazy. To trzba czasu. ;-)
No , ale u mie zostalo 10 kilo po ciazy i jeden rozmiar wiecej ,,12,,.
A my paszport 5 letni wyrobilismy jak bylismy w polsce.:tak::tak:
To o ktorej w tej coscie po 12?
Ja bede o ile nie bedzie takiej pogody jak dzis.

Dobranoc.

dzien dobry mam nadzieje ze bedzie dobry.

Jest 5 rano i jakies pol godziny temu wrocilismy z szymkiem ze szpitala, biedak wymiotowal mi od 23, dusil sie i go napinalo, a ja sama w domu bo moj ma nocki, dobrze ze kaska mieszka obok to robert zaraz przylecial.Zygal 4 razy , potem dalam mu pic i znowu to samo, wyginal sie jak paragraf, nie wiedzialam co robic, wiec pojechalismy do szpitala, no i co wsio ok,
Nie wiem co mu bylo, ale nie wygladalo dobrze bo wymiotowal zolcia, balam sie zeby sie nieodwodnil, bo nie chcial nic pic , a ponoc dzieci szybko sie odwadniaja,
No ale jak dotarlismy do szpitala, to moj synek , sie rozszala na calego i wogole nie wygladal na chorego.:-D
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i ze to tylko cos zosalo mu na zaoldku i nic wiecej.

Dziewczyny przepraszam ale mnie jednak nie bedzie.:-(

Dzien dobry:-)ja jak zwykle pierwsza:baffled:no dzien sie zapowiada ladnie,przynajmiej u mnie sloneczko swieci:tak:
NIUNKA-JA bym tez taj zpanikowala,dla mnie najgorsze u dziecka jest wlasnie biegunka i wymioty:-(bo wlasnie Kuba tak mial i bardzo szybko mi sie odwodnil i lezal w szpitalu:-(A zolcia wymiotowal pewnie dla tego,ze juz wszystko wczesniej zwrocil i mial juz pusty zoladek:-(
Ale Szymek,moze cos zjadl i mu zaszkodzilo,ale tak i tak Go szkoda:-(Caluski dla Niego od nas:tak::tak:

A kto bedzie?

kasia8118 z tymi obiadkami to przyzwyczaiłam ich... jak siedziałam w domu przed urodzeniem Alexa to codziennie były obiadki, kolacyjki... w dupach sie poprzewracało:-D
doris78 o pesel mozesz tutaj złożyć wniosek w konsulacie... ale powiedziała że musi być zameldowany co jest bezsensem.
kasia.j powiedzieliśmy,że i my w Polsce meldunku nie mamy i nie mamy gdzie małego ulokować... skwitowała, że na pewno w rodzinie ktoś sie zgodzi by u siebie zameldować:baffled:
niunka19-82 jak narazie to mam jeszcze 7 kg po ciazy i też rozmiar więcej 10:-D jakoś mi to bardzo nie przeszkadza bo przy moim wzroście tego nie widać... tylko ta skóra po brzuszku musi sie wchłonąć bo tworzy mi przed twarzą mało efektowny wał:-D
ucałuj Szymonka...

Dzień dobry:-).Nocka minęła spokojnie.A teraz mały szaleje z babcią ,a ja wymknęłam się na parę minut z pokoju.Niunka biedny ten twój Szymek oby:-( dużo zdrówka życzę.To co dziewczyny przyjemnego spotkania życzę.Proszę mnie zbytnio nie obgadywac żeby mnie uszy nie piekły:-D.

dzień dobry:-):-)

Niunka szkoda Szymka, że tak się biedak umęczył ale dobrze, że juz mu się poprawiło:-)

Ja się ciągle zastanawiam czy przyjechac na spotkanie:baffled: O 15 muszę byc w domu więc nie wiem czy to ma sens jechac tak na chwilę:confused: I do tego głowa mnie jeszcze boli:-(

reklama
Witam szanowne Panie. No rzeczywiście dla odmiany nie pada, ale ten wiatr mnie przeraża. Boję się z małą na takie wietrzyska wychodzić. Także jeżeli mnie nie będzie nie gniewajcie się proszę. :-):-):baffled:

Do góry