reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej
Ja wreszcie mam luzik. Tescie pojechali wczoraj wieczorem a ja padlam po winku:-D
Cfcgirl- czwartek mi pasuje. A o ktorej chcecie przyjechac?
Niunka- widzisz do odwaznych swiat nalezy a jeszcze tydzien sobie odpoczniesz;-)
Kasia8118- jedziecie na gielde w niedziele? Faceta od sprzetu niestety nie bylo a balam sie wam kupic w innym miejscu
Kasiaj- a platny chociaz ten twoj etat?;-)

A to spotkanie jutro to gdzie ma byc? W lister czy w costa? A ktora costa?

A my szczesliwi, tescie nam zrobili niespodzianke i odpalili troche kaski:tak::-D wiec w weekend sie na zakupki szykuje:-)
Ide nadrabiac neta

reklama
Czesc Ampar3 właśnie czekałam na wiadomosc od Ciebie:tak: bo teściowa mi tu truła czy kupiliście.Dobrze że nie kupiłaś od innego bo pózniej mogło by się okazac że nie działa.Na temat niedzieli nic nie wiem:no:.

Marta myśle,że około 19, bo Michał musi z pracy wrócić.
Dziewczynki jak jutro taka lipa jak dzisiaj będzie to ja z Marysią raczej nie wyruszę :( ale mniejmy nadzieje,że będzie lepiej...
Kasia j dzięki za komplement :)

MARTA- spotykamy sie jutro w COSTA,kolo Kirgate :-)a moze masz nocniczek?:tak:jak nie jest za duzy ,to moze bys go wziela?:sorry2::dry:bo jak Ci bedzie duzo miejsca zajmowal ,to sie nie klopocz:tak:

Mam nadzieje,ze pogoda dopisze:tak:
KASIA8118-JA jak na razie nie widzialam zadnej promocjii,bo napewno bym wziela:tak:a na ebay tez nic nie ma ciekawego:no:

Tak Doris78 właśnie o tym wózku pisałam wczoraj:tak::-).Jeżeli chodzi o śpiworek w czarnym kolorze to pewnie bez problemu sobie do kupisz jakiś.Sama osobiście miałam taki ,ale już nie mam bo ukradziono mi razem z wózkiem:-(.Pamiętam że kupiłam go w Shipley za około 12f.

reklama
Do góry