reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris78- nie mam nocniczka, beda chyba w czwartek. Spiworki sa na allegro chyba za 30 zl to nawet mozna kupic i kogos poprosic o przeslanie
kasia8118- no wlasnie dlatego sie balam bo ten moj chinczyk to sprawdzony byl. A ten wozeczek z Argosu bardzo ladny.
Cfcgirl- 19 jest spoko:-)

A na ktora do tego costa?

reklama
Ampar - chyba bede musiala jakas stawke sobie zazyczyc, ostatnio moj maz taki hojny, to trzeba wykorzystywac ;-):-D

Doris - jak sie zdecydujesz na spiworek z PL to moge Ci go przywiesc :tak:

Mlody po wielkich bojach w koncu polegl. Drugi bajke oglada z tatusiem, a ja mam spokoj :-)

Hallo jest tam kto?Co się dzieje z wami:confused:.Parę z nas chyba już całkowicie zapomniało o naszym forum:wściekła/y:.Szkoda bo robi się nudno:-(.Idę cwiczyc może się jakaś z pań obudzi i coś skrobnie.
Oj zgadzam sie :tak:niektore to chyba sie poobrazaly:tak::-D:-pzagladaja a nic nie pisza:-p:-p:-p
AMPAR-Na 12 ta jutro w COSTA:-):-)
kasia.j-ja w sumie bede miala spiworek z tego mojego wozka,wiec ogolnie mam :tak:ja chcialam kupic ze spiworkirm,zeby pasowalo do siebie:-p

witam z wieczorka
kasia8118 wedle życzenia obudziłam sie:-) ostatnio tylko podczytuje bo jestem przy kompie w trakcie gdy karmie... a jedna ręką kijowo mi sie pisze:zawstydzona/y: mój maleńki pochłania praktycznie cały mój czas... wczoraj nawet nie miałam chwilki by zrobic sobie sniadanko bo Alexa kolka męczyła:wściekła/y: i pierwszy moj posiłek był jak moi panowie z pracy wrocili po 16...nieliczac paluszków i wafelków które miałam pod ręką:baffled: Dzis juz bylo na szczęście wszystko dobrze:-)
byliśmy dziś w konsulacie wyrobić dla dzidzi paszport...niestety już do domu nie wysyłają, ale ciesze sie bo odbieramy już za miesiąc 30października:-) czyli szybciorkiem... po świetach bedziemy załatwiać 5letni jak załatwimy polski akt urodzenia i meldunek w Polsce(meldunek w Polsce to jakieś nieporozumienie jak dla mnie skoro tam mieszkał nie będzie) ech.
kasiuj spóźnione ale najszczersze 100 lat

kondycja? a co to jest? :-D jeszcze sie nie mieszcze... jakies 5cm mi brakuje zeby dopiąć guzik w spodniach... musiałam sobie kupić nowe:baffled:jeszcze nie moge dojść do ładu z obowiązkami domowymi...Dominik ostatnio narzekał, że obiadu nie ma:-D powiedziałam że może dostać cyca... nie wiem dlaczego sie nie zdecydował:-D:-D:-D

kasiuj dzis sie pani o to pytałam bo różne wersje słyszałam i ona powiedziała, że jak chce 5letni to musze zameldować inaczej nie da rady:eek: przedemną dziewczyna była i nie miała meldunku, a załatwiła wszystkie papiery tj akt polski i pesel... nie przyjeła jej:baffled: może to zależy od osoby w okienku nie mam pojęcia

oki ide spać bo mały usną... następne karmienie koło 1.00 może coś jeszcze wtedy dopisze, a tym czasem dobrej nocki

reklama
Do góry