reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
nam kiedys pobierali z konta za tv i potem zalozylismy drugie konto i oni mieli sciagac pieniadze z tego drugiego konta:-)a oni sobie sciagali z dwoch:szok::szok::szok:a ja sie dopiero zorientowalam po roku:wściekła/y::wściekła/y:bo z tamtego konta sie nie korzystalo:no:ja duza to jest dla nich samowolka:tak:

Kama - Maksik goni Maciusia :-) u nas jak na razie 8, ale chyba cos bedzie szlo, bo mlody maruda straszna, nic jesc nie chce

My mamy Direct Debit na wszystko, ulatwia zycie. Przy czym bank nie wykonuje zlecen jak nie ma wystarczajacej ilosci srodkow na koncie. Takze nie ma mozliwosci zrobienia debetu. I jeszcze nam sie nie zdarzylo, by zostala sciagnieta jakas kwota bez naszej zgody.

A na spotkanko ja znow sie nie pisze. :-(Ostatni dzien przed wyjazdem do Pl, pewnie mnostwo spraw do zalatwienia bede miec, no i szkola Kubusia. Az sie boje jak to bedzie jak zostane sama bez mamy. Maciek mi spi wtedy gdy trzeba zawiesc Kubusia :-(

Czesc kolezanki!;-)
kasia j 10000000000000lat 100000000000lat!!!!!!!!!!Wszystkiego Najlepszego kochaniutka! :elvis::rofl:

My dzis wypoczywamy bo moja mamusia przyjechala wiec szaleje z Abi:tak:a my mamy wkoncu wolne.;-)
A ja jutro mam test na cukrzyce w ciazy i mam nadzieje ze bedzie ok bo dzis troche sobie pojadlam slodkosci ktore mama przywiozla :tak::tak::tak:

reklama
Dobry wieczor.
Ja oczywiscie tylko na chwilke.

Dzis Fabianek ma roczek i bylismy caly czas na kawce:-),
Kasiu8118- my nic nie placimy prze internet , wiec biegam na poczte.

No i poprawil mi sie humor , bo dzis rano dzwonilam do pracy i wytlumaczylam jaki ma problem i zaczynam tydzien pozniej prace , wiec mam wsio z glowy:tak::tak::tak::tak::-):-):-), a ja juz prawie wszystkie paznokcie z nerwow obgryzlam.:-p
mi pasuje sroda 12,

dobra koncze papa.

Do góry