reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia.m nie załamuj się każda z nas przechodzi ten okres:tak:.Mój nie raz doprowadzał mnie do takiego stanu że w myślach go katowałam:wściekła/y:.Ale chyba nie jest tak zle skoro myślisz o kolejnym dziecku:-D.Jak mój Krystian dawał mi w kośc to w myślach mówiłam sobie że już nigdy więcej nie chcę miec dzieci:no:.Ale jak były dni że był grzeczny to od razu inaczej mówiłam, a przynajmniej myślałam.Na pocieszenie powiem Ci tylko że to początek:-p:-D.Oj bywa ciężko:tak:.Powodzenia:blink:.

reklama
Nadaje się, ale..... jest kilka ale... :-D Nie ma cieni, scrap powinien wyglądać realiztycznie. Zaraz ci napiszę moje gg, powiem ci o co koma. Ściągnęłaś te, których Ja nie lubię :-p:-p:-p:-p:-p:-p

Hej
U mnie tez nieznosny poranek. Szymona wlasnie uspilam bo wstal chyba o 6.30 a jak normalnie wstaje o 8 to to byl koszmar:szok: Caly czas plakal i marudzil ze chce smoka wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasia8118- oj jak zab to ja wspolczuje tez najbardziej zawsze mnie to mierzi i najgorsze ze nic nie mozna zrobic. Jak juz bedzie nie do zniesienia do dam ci namiary na tego dentyste w wakefield- polaka ma prywatny gabinet ale skur..... drogi jest
Doris78- ja to tylko ciekawa jestem;-) Wysypka jest, lekarz powiedzial ze wirusowe i od innego dziecka mogl sie zarazic a ja juz wiem od ktorego:wściekła/y: ale kolezanka niczemu winna bo jej lekarz powiedzial ze to alergia na czekolade:wściekła/y:i do mnie przyjechala
Brydka- z tego co ja wiem oddaja tylko za 2h dziennie i to chyba do 4 roku :confused:
Sylwia.m- a na to grzeczne dziecko jak je miec tez masz podrecznik?:-D;-)

Ide spac do synka bo padam na twarzyczke

Brydka hahaha ja jak na razie ciemna jestem tak sobie tylko próbuje. A jeśli chodzi o programy to ja sie wogóle na tym nie znam, który lepszy... byle by można było za darmo ściągnąć

Dziendobry

Ja tez dzis nieprzespana noc mialam. Maciusia meczyl bardzo katarek :-( Ale za to teraz zrobil mi dwa piekne prezenciki. Zaczal pic z kubeczka wode. Prawdopodobnie po powrocie z PL bede mogla go zaczac oduczac jedzenia w nocy. A drugi to zrobil dzis pierwszy kroczek do przodu na czworaczkach :-D Moze zacznie w koncu raczkowac.

Brydka - zwrot za przedszkole moze byc chyba do 75% wydatkow i jest to uzaleznione od dochodow.

Nefretete - kolejna scrapoojaca mama :-) ja tez bym chciala sie wziac, ale za papierowy, troche rzeczy mam juz pokupowane tylko ciagle czasu brakuje :-(

Maz wczoraj pozno wrocil, ciagle tajemniczy, z pudelkiem platkow sniadaniowych :baffled::confused: A ja chyba jajko zniose.....

Witam miłe panie.Ja mam pomysł na dzień dzisiejszy-prasowanie.Marysia jst grzeczna więc powinno się udać.Sziedzi kochana na huśtawce i się buja i dyskutuje z zabawkami.Śmieszne minki robi , jakby chciała je zjeść.
Nocki coraz lepsze.Obudziła się ok 1 na jedzonko a potem już do rana śpi.A nad ranem tradycyjnie do łóżeczka rodziców.
Brydka Niunka gratulkacje
Marta wpadniemy po to łóżeczko w przyszłym tygodniu, pasuje ci??Który dzień najlepiej??mi odpada wtorek, bo kurs
A kurs super. Poziom językowy bardzo wysoki, więc rzeba będzie się mocno podciągnąć,ale to tylko na dobre mi wyjdzie.Poza tym tłumaczenia tekstów prawnych i innych dokumentów.No i jak to zdam to może się uda prace zmienić.No ale to tylko luźna gadka była.Czeka mnie ciężka praca ale ja uwielbiam się uczyć więc super...
pozdrawiam i miłego dnia
aha i wracam z Avonem więc jak któraś z Was reflektuje to zapraszam

Kasia. J, no będzie uzależnione od dochodów, Emmie zwracają jakoś właśnie 70%. Zobaczymy, Kamyk się dowie co i jak.
Chciałabym to szybko załatwić, bo Roksa specjalnie do mnie napisała.
Nefretete - jak na pierwszy raz i tak jestem pod wrażeniem.
Madzia, jak będziesz u Marty to Ja mam nadzieję, że się spotkamy co ? Ciesze się, z tymi tłumaczeniami, naprawdę kozak sprawa

reklama
Kasia moja wkoncu zaczeła raczkować. Wczesniej to tylko się turlała albo jak na poligonie się czołgała. A teraz czworaczkuje i wszędzie zagląda:-)

Do góry