reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-ja w pazdzierniku bede robila roczek dla DAwidka,bo jego chrzestna wtedy przyjezdza i potrzebuja torta:tak:i musze najpierw wyproboweac czy maja dobre wyroby:tak:Oj u mnie Dawid byl juz Julcia:-D

reklama
Doris78 trudno powiedziec czy mam jakieś ciążowe objawy.Od paru dni robi mi się jakoś ciemno w oczach ,ale to może przez pogodę czy jakieś osłabienie organizmu.I jakaś nerwowa jestem i o wszystko czepiam się mojego.Ja tam na luzie podchodzę do sprawy będzie to będzie:tak:.

KASIA8118-A liczylas sobie wczesniej dni?wiesz w jaki dzien zostala POCZETA lub POCZETY:-D:-DBo ja pamietam jak planowalam drugie dziecko trafialam zeby byla oczewiscie dziewczynka i pare miesiecy nic nie bylo a potem soebie odpuscilam nie liczylam dni i odrazu zaszlam i jest chlopak:-D

Nie wiem czy coś z tego będzie,ale jestem bardzo ciekawa:baffled::confused:.Już sobie zaplanowałam że jak będę to zrobię rodzinie niespodziankę i powiem im bardzo pózno.Chyba że szybko będę gruba i sami zauważą:-(.

Jak byłam dzisiaj na spacerku z teściową i Krystianem to wpadliśmy na Edytę i Szymonka i zaprosili nas na kawkę.Więc teściowa miała okazje poznac jedną mamusie z naszego grona.Chłopaki trochę sobie pogadali ,a my wypiłyśmy kawę:-p.

Witam Dziewczyny!

Sylwia.m mam nadzieje że u Marcela to tylko zęby.

Kasia.J jeśli chodzi o farmę to ja też odpadam, nie jestem jeszcze tak zorganizowana żeby zdążyć ze wszystkim.

W końcu w domu! Jestem trochę zmęczona, zwłaszcza nogi mnie boli. Wprawdzie praca nie jest skomplikowana ale ja już dawno nie byłam tak długo na nogach bez dłuższych przerw.

reklama
Do góry