reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

"Oleska Ale teraz sie troche boje ze jak bede miala cesarke to nie bedzie juz tak sliczna bo podobno tna w tym samym miejscu:-( "
Oleska nie wiem jak w Anglii ale w Polsce owszem tną w tym samym miejscu tyle że wycinają ten stary ślad więc wszystko jest jak dawniej ,czyli jedna cieńka blizna
:tak::tak:ja mialam cesarka a pare lat wcześniej operację i mam jedną bliznę i jeden ślad :tak::-D

reklama
Doris78 właśnie przeglądałam ofertę Netto.22 września będzie wózek w promocji za 39.99f nie jest żadnej znanej firmy ani super ładny ,ale zobacz sobie może Ci się podoba każdy ma inny gust:tak:.

Halo jest tu kto:-D:-Dale cicho:szok::szok:
KASIA8118-Ja widzialam ta ulatke,wozek fajny ale wlasnie bez spiwora,wiec nie wiem caly czas sie zastanawiam czy mi juz jest bardzo potrzebny:baffled::rofl2::baffled:A biletow jeszcze nie kupilam,caly czas szukam:-D
JASMINA-Wlasnie o Tobie myslalamczemu sie nie odzywasz:-D

reklama
Do góry