reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia ale on nie ma tak codziennie:no: dzisiaj mamy jakiś przymulony dzięń:-(
No i tym samym jak wstanie to nie pójdzie na swoją popołudniową drzemkę a to oznacza, że do wieczora będzie marudził:crazy:

Ty juz tak nie narzekaj na tego swojego Krystiana bo on kiedyś to przeczyta i Ci powie, że go nie kochałaś:-p

reklama
hej
Kasiu8118- musisz zadzwonic po aplikacje do housingu wypisac i wyslac. Mozesz zaniesc i powiedziec ze wiesz ze tu sa wolne domy i moze ci sie uda. Macie szanse bo jestescie z dzieckiem.
A tak zadna nie chce kolo nas mieszkac:wściekła/y:.

4muchy - gratuluje pracy , bo ja nic nie mam i ciagle szukam. Kasia .j dala mi ostatnio namiar , ale to bylo dla mnie za daleko.:-(

Ja mam dzis nerwy na wszystko i wszystkich. :wściekła/y: Wiec nie mam nawet weny do pisania.

Papa Zycze milgo popoludnia.

Niunka ale ja już mam mieszkanie z Accentu więc myślisz że to dla tego twojego hausingu nie będzie to problem?Najpierw muszę to zgłosic do Accentu czy od razu isc do twojego hausingu?A jak dokładnie nazywa się ten hausing i gdzie się miesci?Wydaje mi się że byłam tam zapisana,ale nie jestem pewna.I jak nazywa się ta ulica na której mieszkasz?Ile pytań:szok:a ty nie masz humoru:szok:.

Kasia8118- mysle ze to nie problem, ze masz mieszkanie, zawsze mozesz podac powody dla ktorych chcesz zmieniec mieszkanie, ze za male , ze potrzebujesz ogord, planujecie powiekszyc rodzine i takie tam.
Housing nazywa sie Places for people. Teraz siedziba jest w Leeds. Podam ci wieczorkiem nr do nich.
Moja ul. Elderwood gardens.

Niunka dzięki za wszelkie informacje:tak:.Musze pogadac z moim na ten temat i trochę go przekonac bo on uważa że w bloku jest bezpieczniej.I przeraziło go to włamanie co miało miejsce u Ciebie:-(.Ale jak znajdziesz numer to mi podaj pewnie mi się przysda prędzej czy pózniej;-).

KASIA8118-Ja wlasnie uwazam ze domek jest bezpieczniejszy:-)w bloku jednak jest zawsze wiecej ludzi w jednym miejscu:tak:

Moj Dawid dzisiaj tez jakis taki bez humoru:wściekła/y:chodzic nie chce:no:na nocnik go sadzam to jest taki ryk:szok:matko,jakbym mu jakos krzywde robila:-(
No i bylam na basenie ,a Dawid zostal z moja mama i znowu sie zaniosl:wściekła/y:normalnie az strach go zostawic gdziekolwiek:crazy::baffled:

Dorota dawid tak jak ostatnio się zaniósł:szok::szok::szok:

Marcel jak wtedy zasnął, obudził się po godzinie, wstał, zjadł obiad, pomarudził godzinkę i znów śpi:szok::szok: Kurde mam nadzieję, że żadna choroba go nie rozkłada:-(

Doris78 mój mały jak się obudził dzisiaj z drzemki to dostał takiego napadu płaczu i złości że szkoda gadac:no:jak go pocieszałam to dostałam jeszcze dwa razy w pysk z otwartej.Nie wiem co go napadło generalnie nie jest agresywny,ale dziś to lepiej uważac:-(.

reklama
Wiesz Doris78 ja zgadzam się z moim że w bloku bezpieczniej,ale i tak maży mi się domek:-).Jednak łatwiej jest się włamac do domku niż do mieszkania w bloku.No oczywiscie też zależy w jakim otoczeniu się mieszka i jakich ma się sąmsiadów.Jak na dzień dzisiejszy to u mnie w bloku jest na prawdę spokuj:tak:oby tak dalej.

Do góry