reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
AMPAR-No to ta by byla najlepsza:tak:mi pasuje w weekend,wiec jutro do Ciebie zadzwonie to sie umowimy:-)
KASIA8118-a jak nie bedzie pasowal:-(chyba nie bede ryzykowala:no:bo potem bede jeszcze bardziej zla:tak:
A ja dzisiaj wozek naprawilam:-)dostal mocnego kopniaka i jechal dalej:-Dtylko mi teraz hamulec nie dziala:-D

Dzień Dobry:-)

Ja dzisiaj pierwsza się melduję:-) I jak zwykle w sobotę mało kto będzie tu zaglądał:baffled::baffled:

Doris wszystkie wózki fajne:tak: ja najchętniej nowy co miesiąc bym kupowała:-p Ciekawe kiedy mój się rozpadnie:szok::szok:

Właśnie dostałam zwrot za prąd z poprzedniej chatki:-) całe 3,49:szok::szok: Nawet nie będę szła do banku zrealizowac ten czek, bo wstyd:zawstydzona/y:
No i przyszły bileciki na Ibizę:-):-) Ciekawe jak to tam będzie:baffled:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.Nie wiem co pisac:baffled:.Może zacznę od pogody:tak:.Jakaś taka nijaka:confused:.Plany na dzisiaj to szkoła o godzinie 12:-(.Chęci standardowo brak,ale co zrobic dzisiaj pierwsza lekcja po letniej przerwie:sorry2:.Oczywiście w głowie pustka,ale to nic nowego:zawstydzona/y:.Kasiu.j pierwszy dzień z teściową ok.normalka jakoś leci.

Doris78 a skąd ta pewnosc że przy tym chudym wózku koła nie będą się ścierac??To co jak mój się rozpadnie to mi poskładasz do kupy??Skoro swojego naprawiłaś to może i z moim da radę coś zrobic:baffled::confused:?Sylwia.m a jak twój wózek?Też jest tej samej firmy,jesteś zadowolona?

Wiem Sylwia.m jaki masz model wózka.Bardzo mi się podoba,szczególnie kolor bo lubię czerwień:tak:.Ale jeżeli chodzi o kółka to im nie ufam to też wyglądają na bardzo delikatne:no:.Wiesz ja dużo spaceruje z małym we wózku i teren też bardzo górzysty więc potrzebuję wersje terenową:happy:.

reklama
A mi przed chwilą Marcel wyszedł z chodzika:szok::szok::szok::szok:
Próbował sięgnąc z podłogi jakąś małą zabawkę i tak mocno się wychylił, że dosłownie wysunął się i zawisł na chodziku z rękoma na ziemi:szok::szok::szok: Przed uderzeniem buzią w podłogę uratowało go to, że jedną nogą zachaczył o siedzisko w chodziku:wściekła/y:
Kaskader, jakiś nienormalny:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry