reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

dzisiaj wieczorkiem będzie rodzinna sesja fotograficzna:-) babcia przyjechała i lata co trochę z aparatem.

mam do was pytanko co moge zrobić, bądz co robie źle? małego co troche czkawka męczy... daje mu cyca zeby przepił cholerstwo... ale jak mam temu zapobiec?

reklama
KASIA8118-TEN wozek jest juz ze spiworkiem:-)
nefretete-ten Twoj anilek jest sliczny:-):-)i na ta czkawke sproboj dac mu wody do picia,albo cycusia.Ja czytalam ze niemowletom czkawka nie przeszkadza,ale chyba tego nikt nie wie:-D

nefretete101- ja mialam podobny problem jak bylam w ciazy, tzn. Agusia miala czesto czkawke jeszcze bedac w moim brzuchu i wtedy lekarz mi tez powiedzial zeby nie zwracac na to uwagi bo dziecku to nie przeszkadza;-). Synus cudo, prawdziwy slodziak z niego:tak:

Doris - ten wozek jest bez spiworka, uzywalam z innego, ale w zasadzie bardzo rzadko, bo Kuba wolal spacerowac, a jak wchodzil do wozka do go okrywalam kocykiem. Szukalam teraz na necie, ale nie znalazlam nigdzie tego modelu :( sa jakies inne kosmiczne tej firmy, tak jak pisala Kasia na polskich stronkach.

Brydka- miałaś racje nic nie bolało... ale i tak jakoś sie spociłam na samą myśl i gdy kazała mi sie położyć;-)
doris78- mogę dawać mu tylko cyca... próbowałam dać mu wody z butelki, ale ni cholery nie chce pić. Smoczka też nie uważa, choć czasem jak już jest bardzo zmęczony to można go po kilku próbach oszukać :baffled:
Agus04- jakoś nie mogę tego olać bo mi sie go żal robi mojego cukiereczka:zawstydzona/y:

doris78 naszczęście monitor miał juz ponad 2 lata więc nie było tak żal.
Rano pojechaliśmy do PCword i chceliśmy kupić nowy. Okazało że ten co wybraliśmy jest tylko jeden na wystawie. Okaało się że więcej jest w pcword ale w Halifaxie. No ty my nie wiele się zastanawialiśmy i ruszyliśmy do Halifaxu. Nigdy w Halifaxie nie byłam i myślałam że to małe miasteczko z mało skoplikowanymi skrzyrzowaniami. A to nie prawda pełno wiaduktówi takich różnych:crazy::crazy:

Hejka! Ja tez sie melduje,ze zyje:-). Tydzien pracy zakonczony:-)
Ciesze sie ze wrocilam do pracy,bo moje zycie od razu inaczej wyglada. Troche miedzy ludzmi i czlowiek od razu ma lepsze samopoczucie. Najfajniejsze jest to ze szef przyjal mnie z otwartymi rekoma a myslalam ze bedzie nosem krecil,ze w takich godzinach moge pracowac:tak:
Nefretete synus cudny!!! Patrze na Maksika i zastanawiam sie kiedy to bylo jak on byl taki malutki:confused::confused::confused:

KAMA-Oj czas przy dzieciach zasuwa strasznie szybko:tak::tak:dla mnie Kuba byl caly czas maly i maly,ale jak urodzilam Dawida i Kuba przyszedl do szpitala i go zobaczylam to wtedy zrozumialam jaki on juz duzy:-Dnawet nie wiem kiedy to zlecialo:tak:
KASIA8118-OJ ja dzisiaj jestem bardziej aktywna od Ciebie:-D:-Dchyba Cie wygryze:-D:-D:-D:-p:-p
Ale tutaj cicho dzisiejszego wieczora :szok:czyzby wszystkie imprezowaly?:sorry2::dry::confused:

reklama
Ja sobie w koncu kolacje robie. Maciek spi, a Kubusiowi babcia bajki czyta :-)

Doris - ja mialam tak samo. Dopoki nie urodzil sie Macius to Kubus dla mnie byl taki malutki. A jak wrocilam ze szpitala i podeszlam do lozka, w ktorym spal to przezylam szok. Ogladalam jego raczki i nozki i tak sobie myslalam jaki to juz z niego duzy facet :-)

Jakie macie plany na weekend? Bo ja jakos nie mam pomyslu. Moj wyjezdza na jakas konferencje i jakos mi smutno, bo kolejny weekend bez niego.

Do góry