reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118 - wiesz jak to z planami, czasem sie sypia ...... :-( to juz taki ostatni weekend, mam taka nadzieje, jutro sa te targi i tam przedstawiany jest ten projekt nad ktorym pracowal moj maz, dzis robili jakas generalna probe i sie wszystko posypalo, w firmie sytuacja awaryjna, nie wiem kiedy wroci.... :-(chodze sobie na silownie i z mezem od czasu do czasu pograc w tenisa, tak 2 razy w tygodniu, fajnie jest, bo silownia nieduza, nie ma miesniakow, ktorzy patrza Ci na tylek jak np w Greens w Shipley gdzie chodzilam wczesniej, jak jeszcze mieszkalismy w Baildon, a na efekty to chyba bede dlugo czekac, bo im wiecej cwicze tym wieksza mam ochote na slodkie :wściekła/y:

KASIA8118http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0986227/c_1/1%7Ccategory_root%7CNursery%7C10199769/c_2/2%7Ccat_10199769%7CPushchairs%7C10199796.htm-TO JEst ten wozek i sie wlasnie zastanawiam:baffled::confused::dry::sorry2:

Doris - fajne wozeczki te dwa pierwsze, obydwa mi sie podobaja, takie podobne do mojego :) ten trzeci taki jakis "wychudzony" ;-)

Kasia8118 - a Ty nic sie nie chwalisz jak tam pierwszy dzien z tesciowa?

reklama
hejka
Ja moge dzisiaj posiedziec przy kompie bo Artur wrocil z chatki, polozyl panele w jednym pokoju:-) i kazalam mu sie polozyc z malym;-)
kasiaj- ja w weekend niestety nie moge sobie pofolgowac bo remonta czekaja. Oby do wtorku jak juz bedzie po wszystkim:-(
Doris78- jak chcesz to jakos sie umowimy na srode i podrzucisz arturowi brameczke. Pytal dzisiaj i moze wymienic- maja takie na 68-75 cm to chyba bedzie odpowiednia. No chyba ze dasz rade w weekend , byloby najlepiej;-)
Kasia8118- nie daj sie wyrzucic z posadki, bezrobocie coraz wieksze a takie doswiadczenie to jak nic mozesz zawrzec w cv:-D:tak: Referencje ci wystawimy jakby co:-p
kamalodz- rozumiem twoja radosc ze dzisiaj koniec. Ja tez w pracy zawsze najbardziej lubilam weekendy:-D

Ide poszperac w sieci

Do góry