reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
doris - ja jestem, nie ogladam, bo nie mam polskiej tv, bez tego brakuje mi czasu na wszystko :-( i kupilas wozeczek?

4 muchy - gratulacje i powodzenia w pracy :-) a co maz na to? bo chyba on bedzie musial lulac dzieci na dobranoc :confused:

Sylwia - no to kaskaderzy nam rosna :-) moj podczas kapieli nagle wstal, woda go chyba wyparla i walnal glowa w wanne :baffled:

A ja juz wiem czemu od tygodnia mialam muchy w nosie. Ciagle sie mojemu B obrywalo o byle co. Dostalam pierwsza @ :crazy: A bylo tak fajnie bez.......

:tak:Dzieki Dziewczyny za życzenia, powodzenie i trochę szczęścia się przyda.:tak::tak::tak: Robert bez oporów, właściwie cały czas mnie namawiał żeby poszukała sobie pracy. Bo ja strasznie boję się mówić po angielsku i mam nadzieję że jak bedę musiała to się jakoś rozgadam.

Sylwia.m w sumie to lekcja szybko zleciała,ale ciężko mi szło dzisiaj po tej przerwie.Ogólny brak koncentracji:sorry2:.I jakoś mam wrażenie że nie nadaję się do nauki angielskiego:no:.Nic mi nie wchodzi ta wiedza i strasznie mnie to dołuje:zawstydzona/y::-(.

KASIA.J-Wozka jeszcze nie kupilam,bo tym kompniakiem jakos jezdzi ale tak i tak musze kupic bo lada chwila sie rozleci:wściekła/y::wściekła/y:ale Twoj Maciek jest niezly,ach te dzieci sa nieprzewidywalne:-D
4muchy-ja to mam tez stracha jak mowie,tak sie stresuje ze zapominam co mam powiedziec:-Dale w myslach duzo potrafie powiedziec:tak:tylko szkoda ze tylko w myslach:wściekła/y::wściekła/y:

I co dziewczynki która jutro jedzie na ryneczek?Mi udało się na mówic mojego i niby jedziemy:tak:.Mam nadzieję że pogoda będzie ok.Oby udało kupic się coś fajnego:-p.Ampar3 a ty żyjesz,co nowego,jak sąsiadka pomaga w remoncie??:-D:-D:-D

reklama
KASIA8118-JA na swoim mieszkaniu jestem od kwietnia:-)wiec dopiero pare miesiecy :-)Na carboot tez niejade,bo moj Janusz bedzie w pracy,wiec nie bede miala auta:no:chociaz myslalam zeby pojechac moze jakis fajny wozek bym znalazla:-)
A wiecie co,bylam dzisiaj w Patsonie i tam mozna kupic polskie lekarstwa np;aspiryne,gripex,wode utleniona,vibovit,jakies kropelki zoladkowe itp.No i mozna zamowic jak czegos nie maja:-)fajnie nie:-)

Do góry