reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej kochane
Sorki ze sie nie odzywamy ale jestesmy troche zajete :-(Mamy zjazd rodzinny w niedziele bo Abi ma urodzinki 18 ale wyprawiamy teraz bo wszyskim lepiej pasuje wiec mam strasznie duzo na glowie sprzatanie gotowanie przygotowanie itp normalnie jak ja tego nie lubie :no:mam nadzieje ze wszystko nam wyjdzie :tak:jak nalezy...

No i poleglam:baffled:, z nosa kapie, gardlo zawalone, dolaczylam do grona chorych:sorry2::sad::no: Mam nadzieje, ze tylko Aga da rade i na katarze sie skonczy:crazy:. Zdrówka zycze wszystkim i udanego weekendu ;-)

Brydka- kochanie nawalam na calej lini i narazie bede jako gosc scrapowy, bo narazie glowa peka :zawstydzona/y:

Ja mam wozek firmy Herqules i jak nazwa mowi jest bardzo wytrzymaly. Przezyl Kubusia, teraz Maciek w nim jezdzi. Kola sie nie starly, hamulec nadal bardzo mocny, fajnie sie prowadzi i jest lekki co zadecydowalo o jego kupnie. Duzo z nim podrozujemy i nic sie nie rozwalil :-) Kosztowal jakies 3 lata temu 60f na przecenie. Niestety tego sklepu juz chyba nie ma, kupowalam w Guisley w tym centrum handlowym. Ostatnio tam bylismy i byl zamkniety w dzien i zadnej informacji nie bylo.

reklama
KASIA.J-ja nigdzie nie moge tej firmy znalezc:baffled::baffled::crazy:a czy ma ten wozek
ocieplacz na nogi?bo ja chce z tym kupic?
MONIKA-TEn wozek juz niestety nie jest dla mojego Dawidka:-)no i tez wozek wazy 13 kilo:szok:strasznie ciezki:tak::tak:
No to ja lece dalej szukac:-)
NIUNKA-wiesz ,a o ktorej Ci Szymek rano wstaje?bo jak pozno,to moze sproboj go obudzic wczesniej i wtedy w dzien pojdzie spac a potem wieczorkiem tez

Ostatnia edycja:
Do góry