reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja zyje ale mam sie kiepsko:wściekła/y: Gardlo mi nawala i kicham a przede mna tyyyyyyyyle roboty. Jutro rano musze jechac do menston bo wymieniaja mi bezpieczniki i zamek.

Kasia8118
- nawet malego nie moge chlapnac;-)Popijam tylko duze herbaty z miodem i cytryna:-p
Doris78- te ceny biletow powariowaly. My juz chyba bedziemy tylko autem jezdzic
Kasiaj- wygladalas rewelacyjnie. gwiezdne wojny to nie moja mocna strona co prawda ale czasami musialam zerkac u meza:tak: i widze podobienstwo:tak:
Kamalodz- ale wam sie fajnie zgraly godziny. Tez za rok bedziemy cos pod tym katem kombinowac:tak:
ide na herbatke

No ja jestem dopiero wolna. Pewnie tu juz nikogo nie ma :-(
Trudno i tak sobie popisze.
Zaczyna mnie wkurzac ze Szymon chodzi tak pozno spac. Dzis o 22.24:wściekła/y:.A wszystko przez to ze jeszcze nie wytrzymuje i pada ok 18. Nie da sie go dalej przeciagnac. No i wtedy szaleje do 23.:angry::angry::angry::angry::angry:.
Nie wiem jak go przestawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Aska- ale masz wyrozumialego meza.Nie wiem czy ,moj sie zgodzi , no chyba ze postawie go przed faktem dokonamym:-p:-D
Doris- ale ty jests zona, ciagle sama jezdzisz do Polski, co on robot czy co? Daj mu troszkie odpoczac;-)
Ja ci tez nie pomoge , ale poszukaj na internecie o takich miejscach.
Jak masz problemy z kompem, to mam dobrego maniaka komputerow. Naprawde dobry. POLECAM

Ampar- zrob sobie groka. To ci napewno pomoze.:-)
Kama - ja to ci zazdroszcze z praca, bo ja ciagle szukam i nici.:-(Sama juz nie wiem co jest grane. Dzwonie i niby maja oddzwaniac w ciagu 10 dni i nikt nie dzowni. Co tyle chetnych czy co?:confused:
No chociaz przyslali mi list z jednej szkoly ze mam sie stawic na 23 .09 na spotkanie.

Dobra koncze.

Dzien Dobry mamuski!!! Dzisiaj pierwsza:laugh2:. Humor jak zawsze Wam dopisuje, a u nas jakos szare dni beda. Nie dosyc, ze szykuje sie zbiorowe choróbsko, bo kicham i ja, i Aga i tesciowa, to jeszcze mezusiowi w pracy nie idzie. Kochani polscy koledzy wygryzli go z awansu i sie troche zalamal:-:)no::wściekła/y::crazy: Trzeba przelknac i moze pomyslec o innej pracy juz sama nie wiem, szkoda mi go:-:)frown:

Kasia.J.- nie dziwie sie ze wygralas, wygladalas bosko!!! a te rajstopy to super pomysl:-D:-D:-D Fajnie organizujecie sobie czas z rodzinka:tak::-)

Ampar- trzymam kciuki za bezproblemowa przeprowadzke, no i tzrymaj sie zdrowo:-);-)

Kamalodz- fajnie Wam sie zlozylo, ze nie pokrywaly sie wam zmiany i nie macie problemu z opieka, no i oczywiscie gratulacje dla mezusia:tak:

Niunka-moze mezus tak z tym psem bo mysli o wiekszej rodzince, poogladajcie jeszcze filmik i bierzcie sie do dziela:-D:-D:-D

My też zakichani, ale powoli już przechodzi bokiem ;-)
Ampar Ja też dzwiniłam o wymianę zamka i prosiłam by zrobili coś ze szparą w drzwiach...
Olek spał w new pokoju całą noc więc jestem zadowolona strasznie, że przypasowało. Sylwia, co się w szokole nie odzywasz ?

Dziendobry wszystkim

U nas noc tez w miare spokojnie. Mozna powiedziec, ze wyspana jestem. Maz ma dzis wolne, ale nadrabia papierkowe zaleglosci, bo mu sie tego nazbieralo sporo. A my do szkoly i na zakupy pewnie.

Niunka - ostatnio jak bylam na kulkach to byla wywieszka, ze poszukuja personelu na czesc etetu. Nie wiem czy takie cos by Cie interesowalo. Tam gdzie spotkalysmy sie ostatnio na BD4.
A Szymek jak tak pada o 18, to moze niech juz spi do rana. Jak sie obudzi to nie zapalac swiatla, teraz juz robi sie ciemniej. Odpuscic kapiel i moze sie przestawi. Albo zaproponowac cos co go rozbudzi jak malowanie farbami albo ugniatanie plasteliny. Wczesniejsza kapiel tez moze go na chwilke rozbudzic.

Ampar - a jak Twoj Szymek i ten kamyczek?

reklama
Dzień dobry.U nas chorubsko chyba odchodzi:tak:.Mały mnie wczoraj denerwował nie chciał isc spac wiczorem.Ostatecznie poszedł o 22.30 także Niunka się nie łam u mnie do d..w tej sprawie.Twój chociaż w dzień śpi bo mój to już nawet w dzień nie ma chęci do spania:no:.I jeszcze wstał dzisiaj o 6.55 z wielkim fochem:crazy:.A za oknem szkoda gadac:no:.Ampar3 Ty se coś chlapnij to od razu będziesz jak nowo narodzona:-p.

Do góry