reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

HALOL DZIEWCZYNY!!:-):-):-)u Nas cos tez Dawidkowi nie moze przejsc przeziebienie juz drugi tydzien mu z nosa leci:wściekła/y::wściekła/y:
NIUNKA-A JA bym bardzo chetnie z moim mezem sobie pojechala:-)tylko problem ma z urlopem,twierdzi ze mu nie chca dac:-)albo nie umie tego sobie zalatwic,albo poprostu nie chce:-D:-D:-D
Faktycznie masz problem z Szymkiem:tak:moj tez czasami kolo 18tej jest marudny,szczegolnie jak w dzien malo pospi,ale wtedy go zabawiam,noszeznajde mu cos ciekawego do zabawy a jak to nie dziala to wlasnie ide go wykapac i po najlepiej pomaga i wtedy w wannie go troszke przetrzymam:tak:u mnie to pomaga:tak:i wtedy 19 godzina i on juz spi i spi do rana:-)wiec powodzenia Ci zycze
Oj ide bo Dawid zrobil cos smierdzacego w pieluche a smierdzi:-D:-D:-D:-D!!!

No i dla wszystkich kichajacych dzieciaczkow i ich mam zdrowka zycze:-):-):-)

reklama
Dzień Dobry

Disiaj Robert ma wolne, więc odprowadza Adasia do szkoły. Wybrali się rowerami, zobaczymy jak im wyjdzie wspolna wyprawa.:-D

Katarek u Julii powoli mija, a Adaś ciągle nic od niej nie załapał. Straszne bym chciała żeby tak zostało.:tak:

Zato wczoraj Robert próbował podłączyć nową kartę graficzną w naszym komputerze. Tak podłaczał, podłaczał że z monitora dym poszedł.:crazy::crazy:

Kasia8118 - nie narzekaj, masz teraz towarzystwo, babcia z pewnoscia zajmie sie wnuczkiem, wygoni sie z nim w parku i wieczorami poczyta bajki :-)

Doris - moj tez jest ciezki do urlopu, bez pracy zyc nie moze :-(

Witam się i ja:-):-):-)

Mój też ma dzisiaj wolne ale akurat dzisiaj to wolałabym żeby poszedł sobie do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zdrówka dla chorych:-)

I co tam jeszcze??:confused::confused::confused: Nie pamiętam:zawstydzona/y: nie mam humoru:-(

SYLWIA-OJ to niech Rafal tego nie czyta,bo wogole meza nie bedziesz widziala:-D:-D
4muchy-to jak piszesz jak Ci monitor poszedl z dymeme:-Dale masz fachowca:-Djakbym mojego meza widziala:-Dcos naprawi a przy okazji popsuje:-D:crazy::baffled:
KASIA8118-A jak twoj wozek?bo moj wlasnie sie do konca rozwalil.hamulec mi sie tak wgiol na kolka ze ledwo do szkoly dojechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cos czuje ze mnie czeka kolejny zakup wozka:-:)-(tylko jaki?

Droga Doris78 mój wózek jeszcze jezdzi,ale to są chyba jego ostatnie przejażdżki.Ostatnio jak usypiałam małego to tak mnie zdenerwował Krystian że jak pierdykłam wózkiem to myślałam że teraz to na 100procent się rozpadnie, a tu nie ku mojemu zdziwieniu wszystko ok.A tak na poważnie to marna szansa żeby obyło się bez kupna kolejnego wózka:no:.Może dla odmiany kupie jaskiś w Polsce:baffled:.

kasia8118-jakby mi sie moj rozwalil w Polsce tez bym tam z checia kupila,wydaje mi sie ze tam jest wiekszy wybor:-)a ja nie wiem jaki kupic,nie chce kupic jakiegos taniego bo mi sie znowu zaraz rozwali:wściekła/y::wściekła/y:chociaz ten chicco do tanich nie nalezy a jakiego badziewie,az 8 miesiecy wytrzymal:-D:-D:-D

Kasiu.j z tym usypianiem małego to jest tak że najlepsza jest w tedy mama,a jeżeli chodzi o książki to mój ma ich sporo,ale chyba jeszcze nie dorósł czytania:no:.Jak chce mu czytac to muszę uważac żeby nie dostac w głowę jedną z książek.Albo pozwala mi przeczytac aż jedno zdanie.

reklama
Do góry