reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hi,hi ale zamiany szykujecie...:-) A pytalyscie mezow czy sie zgadzaja:confused::confused::confused:
Kasia wygladalas hmm....nieziemsko. W ogole to troszke zazdroszcze Ci takich imprez rodzinnych,u mnie nikt by nie wpadl na taki pomysl.
Filmik jak zrobic dziewczynke wrzucilam do zakladek,mysle ze za rok cos zaczniemy robic w tym kierunku:-D:-D:-D
Powiem wam ze odkad pracuje,jestem naprawde lepiej zorganizowana. W pracy spoko tylko wstaje mi sie ciezko:szok: 6:30:szok::szok::szok: O tej godzinie wstawalam przed ciaza,kiedy to bylo....:rofl2:
Doris welcome back !!!!!:-D:-):-D

Dzieki dziewczynki, wygladalam z pewnoscia ogromnie ;-):-)

A tu link, co sie dzieje w Szwajcarii w CERN-ie ;-):-) apropo ostatnich wydarzen ze swiata: lhc

I moj tez jak na razie sprawdza sie w robieniu chlopcow, ale egzemplarze wychodza doskonale :-D

Hi,hi ale zamiany szykujecie...:-) A pytalyscie mezow czy sie zgadzaja:confused::confused::confused:
Kasia wygladalas hmm....nieziemsko. W ogole to troszke zazdroszcze Ci takich imprez rodzinnych,u mnie nikt by nie wpadl na taki pomysl.
Filmik jak zrobic dziewczynke wrzucilam do zakladek,mysle ze za rok cos zaczniemy robic w tym kierunku:-D:-D:-D
Powiem wam ze odkad pracuje,jestem naprawde lepiej zorganizowana. W pracy spoko tylko wstaje mi sie ciezko:szok: 6:30:szok::szok::szok: O tej godzinie wstawalam przed ciaza,kiedy to bylo....:rofl2:
Doris welcome back !!!!!:-D:-):-D
A gdzie pracujesz?bo jestem nie w temacie:-)a maly z kim zostaje?na caly etat wrocilas?

Ale tutaj cicho:szok::szok:ja wlasnie sprawdzam bilety lotnicze na luty i musze powiedziec ze sa cholernie drogie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale znalazlam ze z renaira lataja do Gdanska:-)i ceny sa przystepne:-)
KASIA8118-a ja zapodzialam gdzies gwarancje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wrocilam do swojej pracy w restauracji,ale pracuje tylko od 8 do 11.30.
Maksik jest z tata bo chodzi dopiero na 12 lub 15 do pracy
I pochwale wam sie ze Krzysiek dostal awans na managera-super.
Pieniadze moze nie duzo wieksze,ale papier na przyszlosc jest:-)

Nie jest tak zle,staram sie chodzic spac przed 23. Przynajmniej teraz nie siedze czekajac na Krzyska do 1 w nocy.
I tatus zaczal w koncu przebierac kupki:-) Zdradzil mi ze przy tej trudnej i bardzo skomplikowanej dla niego czynnosci obwiazuje twarz bandarzem,bo ma cofki:-):-D:szok:

reklama
KASIA8118-NO PEWNIE ze tesknie za sniegiem:-):-)za mrozem niekoniecznie:-D:-Da planuje jechac w lutym do Rabki z chlopakami i mama:-)moj Kuba musi zmienic klimat co jakis czas:-)ale nie wiem co mam zrobic bo bilety sa bardzo drogie no i musi mi przypasowac godzinowo,bo w hotelech mi sie spac nie chce a tam jest kiepski dojazd:wściekła/y:
Wlasnie a moze Wy znacie jakies miejsce dla astmatykow??

Do góry