reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
A ja byłam się kimnąc z Marcelkiem:-) Mały znów ma temperaturę i ne bardzo wiem od czego
ampar3
Fanka BB :)
A mi jakos tak dziwnie o tej porze sama z synkiem:-(
Kasia8118- ty tu sylwii nie sluchaj. Ona z zazdrosci gada co jej slina na jezyk.....
Caly czas blagala dzisiaj zaproscie mnie choc raz na impreze prosze, choc na reszteczki
Sylwia, Doris- jak tam goraczki maluszkow?
Brydka- no coraz lepsza w te klocki jestes
Ide przewinac smierdzaca kupe
Kasia8118- ty tu sylwii nie sluchaj. Ona z zazdrosci gada co jej slina na jezyk.....
Caly czas blagala dzisiaj zaproscie mnie choc raz na impreze prosze, choc na reszteczki
Sylwia, Doris- jak tam goraczki maluszkow?
Brydka- no coraz lepsza w te klocki jestes
Ide przewinac smierdzaca kupe
kasia8118
Ach tak właśnie myślałam Ampar3 że trzeba będzie kiedyś zaprosic Sylwie.m na jedną z naszych chamskich imprez po co dziewczyna ma tylko resztki smakowac skoro sama może jedno wińsko obalic.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ampar mi głupio było się przyznac ale ja z zazdrości to podglądałam Was przez okno i tylko slinkę przełykałam
M
Monika1213
Gość
M
Monika1213
Gość
kasia8118
Cholera poszłam tylko umyc małego, a tu proszę jak gorąco mój temat.Oj dziewczyny musimy koniecznie wszystkie kiedyś spotkac się przy winie to się okaże kto ile może i lubi wypic.Ja to już nawet planuję zrobic babskie spotkanie.
reklama
Czesc babeczki :-)
Ale temat poruszacie. Ktos podczytujacy pomysli, ze tu same alkoholiczki ;-) Ja po poltorej roku abstynencji to pewnie powachalabym i pod stol od razu wpadla :-)
Sylwia - kto wypija ostatki ten piekny i gladki
Ale temat poruszacie. Ktos podczytujacy pomysli, ze tu same alkoholiczki ;-) Ja po poltorej roku abstynencji to pewnie powachalabym i pod stol od razu wpadla :-)
Sylwia - kto wypija ostatki ten piekny i gladki
Podziel się: