reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
o MASZ, to Ja wycieczki pomerdałam ???? Mamo, tato .... :-D:-D:-D
Myślałam, że znajdę tu kierownika wycieczki... :-D:-D:-D
Umrę - to tak by the way, bo od rana sprzątałam mini burdello po tym tygodniu lenia, prasowanie, szyby, porządki w szafach i nadal robię. Olek pójdzie na spacer do Otley, ale wieczorem, na sen....
Swoją szosą poszliśmy i mnie kopara opadła, jak tam jest nieziemsko. Shipley siada... - nie obrażając, bo tam się najpierw zauroczyłam, ale teraz uważam, że moje Ilkley i Otley wymiatają :-D

asinka_z jesli chodzi ci o kupno Bebilonu to ja go widzialam w sklepie jak sie jedzie w strone Shipley tam jest polski sklep.To jest droga ta kolo tego duzego tesco jak sie nie myle to jest Canal Road, pozniej miniesz duze centrum ogrodnicze od tego sklepu to jakies dwie minutki autem.
Hej dziewczyny ja dopiero teraz tu zagladlam i widze zescie sie rozpisaly, nie mam czasu pisac gdyz moja mala cos sie rozchorowala. Jakis katarek ma i kaszle ja nie wiem czy to zabki czy przeziebienie? Wczeniej miala tem teraz juz nie ma. Jutro chyba pojde z nia do przychodni zeby mi ja zbadali.

Przy tej pogodzie to wiesz i jedno może być i drugie - Ja już się nacieszyłam słońcem na dziś.
U mnie nadal powrócił stary zwyczaj czyli zaglądanie w przerwach na BB.
Obiadek mnie mniamuśny wyszedł :-)
No i czekam na Monikę już jutro leci :-)

Ja już mam dzisiaj dosyc dwa razy już się szykowałam na spacer i nawet wyszłam z domu i musiałam wracac bo deszcz mnie złapał za drzwiami klatki:crazy:.Zostaje dzisiaj w domu chociaż miałam zupełnie inne plany.Czy komuś ogólnie zależy jeszcze na tej sali bo widzę że cisza na ten temat na forum,a ja musze wiedziec co jutro gadac.

reklama
Kasiq8118 mi bardzo zależy na tej sali:tak::tak: Nie odzywałam się bo nie mogłabym z Toba jutro pojechac:-( A pytań dodatkowych tez nie mam:-)
Jeśli o mnie chodzi to cokolwiek nie załatwisz ja będę zadowolona:-):tak:

Do góry