reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

jeśli chodzi o ten artykuł co Kasia dała link ,to kiedyś byłam matką idealną :tak: ale po jakimś czasie poszłam po rozum do głowy i stałam się wyrodną ;-) poprostu padałam na pyska z wyczerpania i wcale nie byliśmy wtedy szczęśliwi .
a ja wracam 2 ale października Brydzia przecie Ci pisałam i sprawdź sobie opis na miom gg.:-)

reklama
Chodzi mi o to że ja nie chcę pózniej słuchac od kogoś że mu się sala nie odpowiada i takie tam skoro niema chętnych do oglądania.Rozumiem was że nie macie może czasu,ale zrozumcie też mnie że ,mi też jest ciężko decydowac za kilkanaście kobiet.

Cze:-) z tego co wyczytałam jest spotkanie u Sylwii w środę tez chętnie dołączę jak pani domu nie ma nic przeciwko:-D
Mi tez zależy ,żeby wypaliła ta sala na spotknia :tak:, bo Weronika jest jeszcze za mała żeby chodzić do polskiego przedszkola bo ma 3 lata a jest od 4,a chciałabym żeby miała kontakt z dziećmi polskimi regularnie.:tak:
W ten weekend odwiedziła mnie siostra z Birmingham ,ale niestety miała pecha bo w drodze do Bradford na autostradzie zepsuł sie jej samochód i musi go biedna holować.:-(
Ja dziś mam jakieś dziwne zawroty głowy, podejrzane.
url%5D

Cze:-) z tego co wyczytałam jest spotkanie u Sylwii w środę tez chętnie dołączę jak pani domu nie ma nic przeciwko:-D
Mi tez zależy ,żeby wypaliła ta sala na spotknia :tak:, bo Weronika jest jeszcze za mała żeby chodzić do polskiego przedszkola bo ma 3 lata a jest od 4,a chciałabym żeby miała kontakt z dziećmi polskimi regularnie.:tak:
W ten weekend odwiedziła mnie siostra z Birmingham ,ale niestety miała pecha bo w drodze do Bradford na autostradzie zepsuł sie jej samochód i musi go biedna holować.:-(
Ja dziś mam jakieś dziwne zawroty głowy, podejrzane.
url%5D

Załączniki

• 655.gif
    655.gif
    10,7 KB · Wyświetleń: 71
Kasia8118 przecież napisałam, że jeśli chodzi o mnie to cokolwiek zadecydujesz to ja będę zadowolona:crazy::tak:
Czyli innymi słowy, podobnie jak Monika UFAM CI:-);-)

Brydka Ty tutaj nie myl bo wiesz, że Kasia8118 czuwa na posterunku i wie kiedy kto wraca;-)

Monika i Veronika zapraszam:-) Przyjedziesz autobusem czy autem???

Oj Kasia, Ja tak z tęsknoty za nią napisałam.... :-D:-D:-D Magda wraca za 19 dni i właśnie napisała mi coś, co mnie baaaardzo ucieszyło ( no dobra, ale to potem ).
Kasia co do sali to wiesz - Byśmy mogły z niej korzystać, by było fajnie, sama nie wiem co powiedzieć, ale byśmy w taką pogodę miały dostępność, a nie że wszystkie ładujemy się do kogoś, bo taka już pewnie będzie :-(

reklama
Do góry