reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Asinka z nie wiem jak Ci pomóc lekarza nie znam żadnego Polskiego.Moje dziecko też ma skazę białkową tak przynajmniej nazwali to w Polsce a tu stwierdzili że jest to egzema.I na początku najbardziej pomocne w przypadku mojego dziecka było mleko Bebilon petti a teraz już przestało chyba działac i najlepsze efekty widzę po masciach sterydowych.

reklama
Spróbuje jeszcze dla nich z Polski ściągnąć Bebilon bo szkoda mi dzieciaczka albo jeszcze powęszę po polskich sklepach może mają bebilon.

Aska- ja tez nie znam zadnego polskiego lekarza, ale niektore dzieciaczki czesto maja takie problemy skorne zwlaszcza na poczatku, a po jakims czasie samoistnie zanikaja.
Moze pomoze mleko dla alergikow, ale z masciami sterydowymi to bym uwazala, bo sa zbyt silne i uzaleniaja, wiec trzeba uwazac. Masc sterydowa mozna uzywac tylko kilka dni i trzeba zrobic przerwe.Najlepiej skonsultowac sie z lekarzem.
Nie wiem jak ci pomoc.

Asiu- tutaj moze dostac recepte na Crowgate pepti dla alergikow. Ja mialam dla mojego Szymka. Mozesz tez kupic , ale jedno opakowanie kosztuje 35f. Wiec lepiej pojsc do Gp i poprosic o recepte .

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i gdzie tro lato???????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To ja się stroję, czekam aż Marcel wstanie żeby isc na spacer a tu leje:szok::szok::szok:
I co ja mam teraz zrobic:-:)-:)-(

Asinka_z mój nie miał tego typu problemów więc Ci nie pomogę:-:)zawstydzona/y:

Hej
Mi na szczescie sie udalo. Bylam z malym w parku a jak wrocilam do domu to lunelo:-)
Sylwia.m- dzieki za namiary
Brydka- ale mialas nocke:szok: ja tez jade chyba z Inter
kasia8118- a teraz sie ciesz ze nikt spotkania nie wymyslil:-p
Ide szykowac zupke malemu

U mnie tez sie w koncu rozlalo :-(

Byla HV. Maciek przekroczyl 10 kg :-) Wielki chlop mi tu rosnie. Ale teraz daja prezentow. Przy Kubusiu dostalam tylko ksiazeczki i mnostwo ulotek.

Asinka - moze sproboj skorzystac z tych porad online, osatnio ktos na forum tu zamiescil informacje; co prawda tam nie ma pediatry, ale jest lekarz rodzinny i dermatolog; moze oni cos pomoga; albo jeszcze mozna poszperac na stronce leed-manchester, moze tam cos ktos wie

Ja bede jechac auteczkiem, jeszcze nie wiem w jakim skladzie, pewnie jednego szkraba z babcia zostawie na spacerku jak nie bedzie padac, to moglabym kogos wziac po drodze np z Foster.

Amparowa to nie koniec, teraz też mam harcore i przepraszam za to lato - u mnie leje właśnie :zawstydzona/y:
Ja biegnę z Foster na Interchange, bo autobus jedzie prawie godzinę, to ja nie mam zamiaru .....

reklama
jak chcecie na spacerek to zapraszam do Doncaster :-D piękne słoneczko świeci sobie:-)

od wczorajszego wieczorka mam cholernie twardy brzuszek... w nocy żeby przekręcić sie z boku na bok musiałam najpierw usiąść... masakra jakaś:baffled: skurczy brak... synkowi sie chyba nie śpieszy:wściekła/y:

dostałam dzisiaj list odnośnie chat socjalnych żeby sie z nimi z kontaktować...czekam niecierpliwie na mojego kochanego aż z pracy wróci i będziemy dzwonić...

moja sprytna freciula właśnie wlazła mi do szuflady z dokumentami i robi remanent... wygląda uroczo gdy głowa wystaje jej z segregatora :-D ale i tak jej ulubiona lektura to katalog argosu :-D

Do góry