reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A moje dziecie nie śpi od 13:szok::szok::szok::szok:
Jest już strasznie marudny, ale nie położę go teraz spac bo potem będzie szalał do 24:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przetrzymam go jeszcze pół godziny, potem kąpiel, kolacja i będzie z bani:-D:laugh2:
Przed chwilą sobie tańcowaliśmy, ale mu się znudziło i woli leżec na podłodze i ganiac kulę:szok::-(

reklama
Sylwia.m- ale ci sie zestawik na srode szykuje, nie ma co;-)Tyle kubkow to chyba i ja bym nie miala:-D
Kasia8118- a gdzie ta sala ma byc, gdzie jestes umowiona i o ktorej to moze ja dam rade. Moj szkrab spal 3.5 godziny wiec tez bede miala niezle dzisiaj ale ja pospalam z nim:tak:
Ja tez staralam sie byc idealna mama ale w praktyce nie zdaje to egzaminu wiec dolaczam do wyrodnych

Brydka- a tam gdzie tak ladnie jak powiadasz to daleko masz? Ile mil?

Ampar noooooo:tak::tak: właśnie naliczyłam, że już teraz 8sztuk wyraziło ochotę:szok: A kubków mam 7:-p:rofl2: Ale spoko, kupi się:tak:
Tylko ciekawe gdzie będziemy siedziec:sorry2:;-) Mam tylko jedną sofę:-p Hihi śmiesznie będzie:rofl2:

reklama
Do góry