reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
Kasiu83- wiem czytalam po tym wszystkim i dzis pol nocy nieprzespalam, chyba sie zdecyduje na ta szczepiokie.Szymek ma 18.09

Sylwia- ja bede napewno. Ja nie jechalam busem do doroty. Moj mnie przywioz.Podaj jaki nr busika jedzie do ciebie.

Brydka - mozemy sie umowic na Inter.. i pojedziemy razem.

reklama
No i bardzo fajnie:-D:-D:-D

Do nas jeżdżą 622, 623, 626 ze stanowiska D:tak: Kierowcy musicie powiedziec, że chcecie do WYKE:-) Jedzie się jakieś 20 minut, więc jak wsiądziecie to dajcie znac, żebym wyszła po Was:-)

No i o której?????

Dobra Niuńka, to się ustawimy tam, Ja podjadę sobie autobusem zatem prosto na i poczekam na Ciebie pod windami, tylko o której chcesz napisz ;-)
Ja muszę dziś lecieć do banku, jak mnie się nie chce, ale jeszcze kupę roboty mam w domu, Olek przynajmniej sprząta swój :-)

Drogie Mamy mam do Was pytanie. Może któraś pomoże
Moja koleżanka ma synka 1-miesięcznego i okazało się że ma skazę białkową.
Cała buzia i ciałko obsypane ropnymi pęcherzami - widział to lekarz tutaj w Bradford GP jaki i lekarz w szpitalu i dali tylko maść ale jest jeszcze gorzej.Poszukujemy pediatry najlepiej polskiego w okolicach Bradford, Leeds. Lekarz GP powiedział jej że ma zmienić sposób karmienia - odstawiła dziecko od piersi i karmi mlekiem sojowym takim jak lekarz zasugerował. Widziałam malucha wczoraj jest cały spuchnięty i te pęcherze na buzi, cały czas niespokojny nie chce jeść. Drogie mamy jeśli macie jakikolwiek kontakt bardzo proszę o podanie mi. Szkoda mi tego maluszka więc staram się im jak tylko mogę pomagać. Ale nie wiem zupełnie jak jej pomóc bo nigdy nie miałam do czynienia ze skazą. Bardzo Was proszę

reklama
Do góry