reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Po Hardcorowej nocy, przyjdzie hardcorowy dzień.
Nie wiem, czy dobry, ale się witam i obawiam się, że Ja dziś nocna mara.
Moje dziecię postanowiło zrobić cyrk i to pełną gębą. Wczoraj w dzień nic nie spał, wyszalał się ( nie spał wczoraj ani sekundy ) po czym nie chciał wcale spać, gadał, kazał czytać " Kojoj " ( książeczka od cioci z kształtami ) i w końcu padł, o 1.00 w nocy, by co chwila się budzić i coś krzyczeć.
Wstaliśmy połamani i Ja nadal nie wiem co się ze mną dzieje, a co było Olkowi, już zupełnie nie wiem....
No i Kamyk juz do pracy :(

Sylwia, jasne, że dam Ci czas, sama się opitalam w notkach, bo mnie się nie chce :-D

No dzień dobry wszystkim z rana.Pogoda za oknem miło mnie zaskoczyła:-).Nocka ok.Mały biega od rana na bosaka i jak zwykle robi skocznie z parapetu w sypialni.Mąż już mnie opierdzielił z rana że włączam kompa jak on śpi,ale co tam prasa z rana to musi byc.

Ja już mam dwie prasy z rana, znów BB i moje forum scrapowe. Więcej już mnie nic nie interesuje, no jeszcze program na dany wieczór , oddycham ....:tak:
Ale dziś, zdycham :-D Siemasz Kasia

Hej Hej:-):-):-)

Niuńka Ty jechałaś autobusem do Doroty????
Piszcie dziewczyny kto jak będzie jechał bo nie wiem co, komu tłumaczyc:-):-)

Aaaa i muszę policzyc ile Was będzie bo chyba muszę kubków do kawy dokupic:-p:rofl2:

Witam, mnie tez pogoda dzis milo zaskoczyla :)
Sylwia mnie raczej nie bedzie wiec mnie i mojego syna rozrabiake masz z glowy :rofl2:
Niunka tak ide dzis na to szczepienie, pol dnia wczoraj o tym czytalam na necie tez sie przerazialam i bylam na nie ale.. nie bylabym soba jakbym nie podzwonila i popytala hehe wiec lekarze w Polsce jednak zalecaja ta szczepionke, robi sie ja na calym swiecie i jak kazda szczepionka niesie za soba ryzyko ale gorsze ryzyko niesie zachorowanie na te choroby. jesli chodzi o ten autyzm badania nadal nie wykazuja zeby mial on jakis zwiazek z ta szczepionka. boje sie nadal ale taka juz nasza rola, musimy dokonywac wyborow za nasze dzieci. a Ty kiedy masz szczepienie Szymka?

Jestem trochę rozczarowana że w taką pogodę żadna nie proponuje spotkania w parku:-(.Sylwia.m ja chyba przyjadę do Ciebie z 4muchy skoro się zgodziła.No chyba że nie będzie jej pasowało to postaram się jakoś inaczej dotrzec.

reklama
Monik wraca już jutro, ale pewnie nie będzie jeszcze gotowa na spotkanie, ( choć mam cichą nadzieję, że taaaak ), no i coś Madzia ucichła, choć Marysię na NK widziałam ;-):-)

Do góry