reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia.m- jak sie pise to mnie nie uc. Mnie sie na klawiaturze poprzestawialo i zamiast z pisalo y i na odwrot ale artur juz mi naprawil:-);-)

Dotarlam i ja, przyznam sie, ze usmialam sie do lez jak was czytalam, apartki jestescie i tyle:laugh2::laugh2:
Mój weekend nie byl tak ekscytujacy, bo spedzilam go w pracy, nie takiej jaka chcialam ale cóz, funciki wpadna;-)
Niunka- rozumiem twoje obawy bo ja tez jak sie naczytalam to juz mi sie odechcialo szczepien, ale jednak z drugiej strony balam sie konsekwencji jak nie zaszczepie i mi sie rozchoruje, tak naprawde jest tyle sprzecznych informacji na ten temat, ze osiwiec mozna od samego myslenia:crazy:. Mamy zawsze maja najtrudniejsze decyzje do podjecia

Brzydka - <hahaha> Amparowa Tudorowa, Ty to jesteś :-D:-D:-D:-D
Sylwia, nie czepiaj się, ona mnie tak widzi i dobrze jej z tym :-D:-D:-D:-D:-D
Ja też nie wiem jak się jedzie, więc może ktoś aftobusem jechać jednak będzie co ????? Aktywna Aktywna, ale właśnie ide na film, więc dzis juz niekoniecznie....
Więc wy se piszcie, a ja poczytam z rana, tak ?!
No i Sylwuś, notkę pisz, bo zajrzę z rana, buziaki ;-):-)

Sylwia.m-wlasnie nie popilam i pewnie przez to. Z nazwisk najbardziej podobalo mi sie Zachciala Elzbieta Jozefa:-D Wyslij mi swoj new adres i postcode

Ide spac. Znaczy filmik jakis obejrzec

reklama
Hejka
pewnie tu juz nikogo nie ma, bo jest 23.45.
Sylwia- moi rodzice jada 26 wiec spoko, moze nie bedzie huraganow.Moze?
Mi tez pasuje sroda.
Kasiu8118- jak chcesz to mozemy pojechac razem busem , bo ja tez nie wiem gdzie i jak.

Co do tych szczepien, to nie wiem:-(.
Kasiu- a ty juz jutro idziesz z Michasiem.?

Do góry