reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Niuńka czy mi się wydaje czy Ty mówiłaś, że Twoi rodzice na Dominikanę sie wybierają??/?? Tam jest teraz ten huragan:szok::szok::szok:
Kiedy rodziece się wybierają????

reklama
Hej dziewczynki my już w domu po kulkolandzie .Jesteśmy już po kolacji.Mąż myje małego i mam głęboką nadzieję że mały wcześnie pójdzie dzisiaj spac:tak:.4muchy a tak z ciekawości to ile kosztował ten rower dla Adasia?

4muchy bo moje pytanie pozostało bez odpowiedzi:-:)-(

Jakby każda napisała kiedy może a kiedy nie to mogłybysmy ustalic jakis dzień, dla wszystkich najbardziej odpowiedni:-) Nie wiem jak się wszystkie zmiescimy bo ja nie mam chaty jak Niuńka, Dorota czy Kasia ale jakoś damy radę.
Ja na pewno nie mogę w piątek:sorry2:

Czesc dziewczynki.

Poczytalam, ze mialyscie udana niedziele. My tez nie narzekamy. Bylismy dzis na obiedzie u tej starszej pani. Przesympatyczna staruszka :-) Dom ma taki, ze chyba o takim nie marzycie. Przy obiedzie zafundowala nam opowiesci ze swojego zycia. Tak przyjemnie sie sluchalo, bo nagle to o czym sie uczylismy na lekcjach historii zyskalo twarz. Opowiadala o Ukrainie po jej zasiedlaniu przez Polakow, nastepnie o UPA i wywozce na Sybir, wedrowce przez Azje i Afryke, az dotarla do UK i tu sie osiedlila. No cos niesamowitego. Polskiego uczyla sie w Polskiej Szkole w Ugandzie :szok:

Niunka - co do szczepien, hmmm...... kazdy robi jak uwaza, ja wierze, ze przynosza wiecej dobrego niz zlego

Sylwia - ja tez chetna, tyle, ze mnie pasuje tylko sroda w tym tygodniu, bo piatek juz odpadl :-(

reklama
Do góry