reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ja też się naczytałam, że z moją zakrzepicą nie donoszę ciąży, że dziecko może się urodzić a Ja zejść.... na każdym kroku czekają na nas niebezpieczeństwa.
Mama się bałam, sepsy i innych szczepionek, ale podjęłam decyzję, że nie mogę nie zrobić...
Ty też weźmiesz wszystkie za i przeciw i podejmiesz swoją Niuńka, ale opinii tyle, co ludzi ( czyt. Lekarzy )

reklama
Niunka my na temat tej szczepionki to chyba już rozmawialiśmy:tak:,ale powiem krótko że ja osobiście już jestem po tej szczepionce a raczej mój syn i wszystko było ok.i ogólnie szczepię go na wszystko co się da i cieszę się że w Anglii jest to za friko bo w Polsce musiałam płacic kosmiczne sumy jak chciałam coś więcej niż te podstawowe szczepionki.A wiadomo że zawsze pojawi się jakiś straszny przypadek co da człowiekowi do myślenia.Ale bezpłodnosc to też nic fajnego:no:.Mi położna w Polsce powiedziała że dla chłopców jest to bardzo ważna szczepionka i że mam zadbac żeby mały ją dostał tu w Anglii,a jak nie to mam się zgłosic do polskiej przychodni i oni mi zaszczepią.Wybór należy do Ciebie.

Niunka ja chyba rowniez nie bede szczepila MMR,tak przynajmniej mysle teraz. Tez wiem bardzo duzo o powiklaniach po tych szczepieniach. I powiem tak,nas nikt na to nie szczepil i jestesmy zdrowi. ale konkretna decyzje podejme za okolo 6 m-cy.

Hejka
Dzis bylismy na carboot z naszymi rzeczami i tak 4 muchy udala sie wyprzedaz:tak:szkoda tylko ze to tylko do 12 trwa bo jeszcze nam rzeczy zostaly;-)wiec bede musiala je na ebay wrzucic bo mi moj kuba powiedzial ze to ostatni raz na car boocie:-(
Abi byla naprawde super co nas zszokowalo bo zasnela nam i spala do 9 potem juz byla aktywa ale przynajmniej nam nie uciekala, szalala w samochodzie. I zrobila az 3 kupy w ciagu 4 godzin to jakis rekord:laugh2:nie wiem co sie jej stalo...
Spotkalismy tez ampar i 4 muchy i wogole duzo znajomych z Bradford.
A jak tam wasze zakupy 4muchy widzialam ze fajny rowerek dla Adasia upolowaliscie.

Oleska zakupy super, rowerek okazał się strzałem w 10. Adaś do tej pory jeździł tylko z kółkami bocznymi, i w żaden sposób nie mógł nauczyć się jeździć bez. Z nowym rowerem nauczył się w jeden poranek. Porostu stary rower był dla Adasia za mały.:szok:

reklama
Może w tym tygodniu spotlamy się u mnie?????:confused::confused::confused:
Ja jeszcze upewnię się u mojego chłopa, ze nie będzie go w domu w tym czasie i napisze kiedy. Może macie jakieś propozycje co do dnia??

Do góry