reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Czesc
Widze ze zakupy udane , no i co ktora byla pierwsza?

Sylwia- super masz z ta Ibiza, zazdroszcze, a Marcel jedzie z wami?

My wczoraj grilowalismy z Karolina jej mezem i Gabrysiem, sympatycznie bylo, chlopaki biegali po ogrodzie a ja za Sszymonem z jezorem na wierzchu:-D.
Supre bylo nagadalysmy sie i takie tam.
Szymek wczoraj mial tylko jedna dzrzemkie , chyba byl pod wrazeniem Gabrysia .

a dzis kolejny grill:-).Tyle ze w starszym towarzystwie.

Dziewczyny i co robimy spotkanie w w tygodniu.?

reklama
Sylwia- super masz z ta Ibiza, zazdroszcze, a Marcel jedzie z wami?

Tak, z Marcelkiem:tak::tak:
Nie wyobrażam sobie tygodnia bez niego:no: Nie potrafiłabym sie wyluzowac i ciągle bym wisiała na telefonie:rofl2:
Zreszta on też zawsze marzył żeby pojechac na Ibizę;-):-p

Kasia.j ta wycieczka jest all inclusive z biura First Choice, znalazłam ją na ich stronie.
Już kupiłam sobie sukienkę na tę okazję:tak::-p

Ostatnia edycja:
brydka- fajne miejsce, chetnie sie tam wybiore.

dziewczyny - Mam pytanie czy wy szczepilyscie swoje dzieciaczki na MMR. ( odra swinka rozyczka)
Bo ja chyba nie pozwole na ta szczepionkie.
Poczytalam troszkie o tym i mam stracha.
Napiszczcie co o tym sadzicie.

Chce chronic moje dziecko a nie narazac go na choroby.
Moze uzancie ze zwariowalam , ale nawet jak bedzie mial jakas z tych chorob to napewno nie bedzie mial takich powiklan jak po tem szczepieniu,
Oczywiscie moze nie miec , ale zawsze jest ryzyko.

reklama
Do góry