reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja dziś lecę na farmę z Olkiem... Nie ma opcji, niechaj się oboje wybawią....
A Kasia, buty i kurtka ( spodnie też ) Boskie .... Jeszcze mu upatrzyłam zestaw, ale to za tydzień ;-):tak: A u mnie średnia pogoda .
Od dzisiaj zaczynam być aktywna, koniec laby... Dzień dobry Paniom.
Ja po złości miałam akcję wczoraj, długą, ale za to dziś czuję, się jak nowo narodzona a złości brak

Dziewczynki wczoraj was poczytywalam i usmialam sie jak walczylyscie ktora pierwsza bedzie na carbbot i co tam wywalczy :-)
nie mialam sily nic wczoraj napisac bo caly dzien sprzatalismy nasz zarosniety ogrod a wieczorem bylo ognisko z kielbaskami :-)
Sylwia i Ampar dziewczyny juz sie pochwalily zakupami wiec teraz czas na Was
aa i kurcze Syliwa wiecej nie pisz ze jedziesz na Ibize bo pol nocy snilo mi sie ze leze pod palmami z drinkiem w reku :-);-);-)
4 muchy gratuluje Julce ale Tobie bardziej bo pewnie sie cieszysc przeogromnie :)
Michal mowi mama ale nie do mnie heh:-) nie wiem co to znaczy w jego jezyku :rofl2: mowi tez tata albo toto ale to juz wiem co znaczy - "co to" pokazuje palce i mowi tata hehe
Brydka wstaw po wycieczce jakies foty i ja tez chce namiary - zyeczej milej wyprawy
no i wszytskim zycze milej niedzieli

Hej hej:-):-):-)
My niedawno też wróciliśmy:-) Kupiliśmy kosiarkę, samochód dla małego (narazie jeszcze jest za mały ale w przyszłości na bank się będzie mu podobac:tak:) i jeszcze kilka duperelków:-) Ogólnie jestem zadowolona:laugh2:

Kasia8118 ja też widziałam te bramki:baffled: No i szkoda, że do Ampar nie zadzwoniłas bo ona dotarła tam dopiero na 9.30. spotkałam ją jak my juz kończyliśmy łazic a oni dopiero zaczynali:szok:

Gratulacje dla gadających dzieciaczków:-D Mój mówi aaaaaaaaaaaaaaa czasami też eeeeeeeeeee i takie tam, nuda:-p;-)

Aaaaa pojechaliśmy też do Niunki po naszą kierownicę:-D Nie chciała mi oddac:szok::szok: mówiła, że zostawiła u jakiejś cioci czy jakoś tak:szok::szok::sorry2:
Hehehe żartuję, oczywiście oddała:-):-)

reklama
Do góry