reklama
4muchy
Fanka BB :)
:-)Ja też się wybieram na carboot , ale muszę być naprawdę wcześnie bo o ósmej Robert musi być w pracy. Ale nie martwcie się my jedziemy tylko rower kupić dla Adasia.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dziewczyny ja i tak wszytsko wykupie w szczególności wszystkie ekspresy ciśnieniowe zawsze marzyłam żeby miec ekspres w każdej szafce:-);-) rowery też wszystkie kupię
jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
4muchy
Z mojej przychodni mi przysyłają, nie wiem może każda przychodnia ma inny zwyczaj.Dziewczyny napiszcie mi prosze jak to tutaj jest zs szczepieniami?
...
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jaśmina idź do przychodni i im powiedz, że Dawid skończył rok i powinien miec szczepienie Oni Cię umówią wtedy:-)
Uwaga Uwaga teraz się chwalę:-):-):-):-):-)
8 października jedziemy z na tydzień na IBIZĘ Właśnie zarezerwowaliśmy wycieczkę, ale sie cieszę
Uwaga Uwaga teraz się chwalę:-):-):-):-):-)
8 października jedziemy z na tydzień na IBIZĘ Właśnie zarezerwowaliśmy wycieczkę, ale sie cieszę
Sylwia - super, ale bedziesz miala slonka,:-):-):-) musze mojego pogonic o jakis urlop
Jasmina - idz do przychodni i sie dowiedz, mnie przyslali tylko raz zaproszenie, a potem sobie musialam sama pilnowac szczepienia
Karolina - fajnie, ze sie odezwalas, napisz czego bedziesz sie uczyc i jak tam Gabrys w przedszkolu? Udalo Ci sie znalesc jakies dobre, bo wiem, ze nie bylas zbyt zachwycona tutejsza opieka?
4muchy - godzina wlaczonego zelazka kosztuje okolo 9p, to chyba ty pisalas o tym zelazku wlaczonym przez cala noc, kupilismy ostatnio taka skrzyneczke i mierzymy co ile nam pradu zrzera i ile nas to kosztuje
Jasmina - idz do przychodni i sie dowiedz, mnie przyslali tylko raz zaproszenie, a potem sobie musialam sama pilnowac szczepienia
Karolina - fajnie, ze sie odezwalas, napisz czego bedziesz sie uczyc i jak tam Gabrys w przedszkolu? Udalo Ci sie znalesc jakies dobre, bo wiem, ze nie bylas zbyt zachwycona tutejsza opieka?
4muchy - godzina wlaczonego zelazka kosztuje okolo 9p, to chyba ty pisalas o tym zelazku wlaczonym przez cala noc, kupilismy ostatnio taka skrzyneczke i mierzymy co ile nam pradu zrzera i ile nas to kosztuje
ampar3
Sylwia.m- chwal sie chwal bo jest czym A i ciesze sie ze nie masz zadnych planow konkretnych co do video;-)
Kasiaj- no to wy niezli eksperci jestescie teraz co do zuzycia energii w anglii. jak bede miala jakies watpliwosci to wiem gdzie uderzac;-) A moze mozna z tego jakis uzytek zrobic np uslugi doradztwo do spraw zuzycia badz naduzycia energii;-)I juz 4muchy mozesz skasowac za obliczenie
Kasiaj- no to wy niezli eksperci jestescie teraz co do zuzycia energii w anglii. jak bede miala jakies watpliwosci to wiem gdzie uderzac;-) A moze mozna z tego jakis uzytek zrobic np uslugi doradztwo do spraw zuzycia badz naduzycia energii;-)I juz 4muchy mozesz skasowac za obliczenie
reklama
Ampar - hehe..... my to dopiero zaczynamy, ale jak moj maz w pracy rozmawial z kolegami to Ci dopiero sa ekspertami, jak nadejda te podwyzki to chyba skorzystamy z ich rad
Jak winko schodzi? Nie sadzilam, ze sie pojawisz dzisiejszego wieczoru, w koncu mlody spi.......
Sylwia - a napisz cos wiecej o wycieczce, z jakiego biura, co macie w pakiecie i takie tam :-)
Jak winko schodzi? Nie sadzilam, ze sie pojawisz dzisiejszego wieczoru, w koncu mlody spi.......
Sylwia - a napisz cos wiecej o wycieczce, z jakiego biura, co macie w pakiecie i takie tam :-)
Podziel się: