reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Moj probuje uspic szymonka. Ciekawe czy mu sie uda bo ostatnio to ma akcje mama:wściekła/y::no:
Sylwia.m-bylas na chinczyku? Ja chyba jutro ide bo juz dawno nie jadlam

Ja tez pamietam jak po skurczach sprawdzalam czy dobrze ogolona jestem choc niezbyt wyraznie bylo widac przez ten brzuch;-)

reklama
Ampar nie bylismy na chinczyku:-p inetrpretacja dowolna;-):-p

Ja sobie właśnie winko popijam:tak: Jeszcze niedawno nie mogłam ale teraz to wskazane, trzeba się wyluzowac;-)

[/quote]Ja tez pamietam jak po skurczach sprawdzalam czy dobrze ogolona jestem choc niezbyt wyraznie bylo widac przez ten brzuch;-)[/quote]
Cala Ampar!!!!:laugh2::-):-D
W pracy bardzo fajnie!!!chociaz przezywam codziennie rano jak wychodze do pracy bo Ola placze i prosi zebym nigdzie nie wychodzila!!!!no ale coz nic na to nie poradze!!!!niestety trzeba pracowac!!!
Jutro ide wyjatkowo do pracy.
Mojemu cos w kregoslupie przeskoczylo i z akcji nici!!!!:laugh2:

Ja tez pamietam jak po skurczach sprawdzalam czy dobrze ogolona jestem choc niezbyt wyraznie bylo widac przez ten brzuch;-)
Cala AMPAR!!!!:tak:
W pracy bardzo fajnie!!!chociaz przezywam codziennie rano jak wychodze do pracy bo Ola placze i prosi zebym nigdzie nie wychodzila!!!!no ale coz nic na to nie poradze!!!!niestety trzeba pracowac!!!
Jutro ide wyjatkowo do pracy.
Mojemu cos w kregoslupie przeskoczylo i z akcji nici!!!!:laugh2:

sylwia - ja jutro nie moge, sorki. A co masz za sny:confused:. Karolina zyje i ma sie dobrze tylko nie ma czasu na nic.

Asiu- trudno wybaczam

Dziewczyny ja teraz zaczynam walczyc z usypianiem synka. Chcialabym zeby zasypial sam a nie na rekach. Wczoraj zajemo mi to godzine:wściekła/y:, ciekawe jak bedzie dzis wieczor.
Chyba bedzie ciezko bo on od malego na rekach byl bujany.

Niuńka ok:-) spróbuję Ci to jakoś wybaczyc;-)
Dobrze, że u Karoliny wszytsko ok:-) a jeśli chodzi o sen.....:baffled:.....nie mamy wpływu na to co sie śni:no: Pamiętam tylko, że pierwsze o czym pomyślałam po przebudzeniu to co słychac u Karoliny:-)

Ja sie chyba z wami żegnam na dzisiaj bo mi literki na klawiaturze sie pomieszały:-p Każda jest w innym miejscu:-p

Niunka nie pękaj ja też walczę z tym żeby mój zasypiał bez bujania.Tylko że ja nie na rękach tylko w wózku.Teraz kładę się z nim do łóżka i leżymy w ciszy po ciemku i jakoś się udaje:-).Dzisiaj zajęło mi to około 25minut to chyba nie tak tragicznie:baffled:.

reklama
Dzieki Sylwia-;-)
Kasiu- ale masz dobrze , chodz do mnie i powalcz z Szymkiem.
No a co do golenia to ja sie sama golilam , ale nic prawie nie widzialm przez moj wielki brzychol, no ale jak zobazcylam moje arcydzielo po poprodzie to doznalam szoku:-D. Te co porod odbieral to sie chyba usmial:-D:-D:-D:-D

Do góry