reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete101 tylko jak już będziesz miała skurcze to nie zapomnij przed wyjsciem do szpitala włączyc kompa i dac cynk na BB że już rodzisz:tak:.Bo inaczej masz przerąbane:wściekła/y:.Ja jak jechałam do szpitala to całą drogę pisałam smsy i dzwoniłam po ludziach że już się zaczęło :-D.Ale miałam świecie co?

reklama
kasia8118 - staram sie o tym nie myśleć, ale to nie takie proste juz juz juz tak bardzo chce. korby dostaje tym bardziej, że non stop w domu siedze juz mam dosyć:baffled:
juz caly dom wysprzatalam ze juz nie mozna sie do niczego przypierdzielic... juz poprostu nie mam co robic, a energia mnie od srodka roznosi... najchętniej to bym poszła pobiegać :-D

a tak wogole to wczoraj doprowadziłam do tego, że u sąsiadów kumpeli policja wyważyła drzwi:-D skur...wiele w sobotę pojechali sobie na wakacje... zostawiając w chacie sukę z 5 szczeniakami (7tygodniowe)!!! bez opieki, nikt do nich nawet nie zajrzał przez tych 5 dni... okno od strony ogrodu było czarne!!! czarne od much:szok: coś przerażającego!!! wziełam sie w garść i zadzwoniłam na komisariat... za 0,5h przyjechali, wezwali RSPCA... jeden po wyważeniu drzwi wszedł do środka żeby sprawdzić co tam sie dzieje... 2 ledwo wszedł w drzwi i wyleciał z powrotem (jakoś zbladł). na szczęście wszystkie pieski żyły. powiedział ze psy zamkneli w małej kuchni i wszędzie jest ***** :wściekła/y: odór tryskał z chaty masakryczny. nie rozumie jak ludzie mogą tak ze zwierzętami postępować, aż sie nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y: normalnie do pudła bym wsadziła za znęcanie sie na tymi bidactwami:crazy:
kocham zwierzaki, zawsze miałam jakieś zwierze w domku i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.. ludzie jak na 2 tygodnie wyjeżdżają to zostawiają klucze komuś zeby kwiatki podlał... ech szkoda słów...

Nefretete - ludzie zostawiaja wlasne dzieci w domu, niedawno taki przypadek angielki, a co dopiero zwierzeta.......

Ampar - no nad Lister Parkiem nie pada, tyle, ze jest duszno, przydalby sie lekki wiaterek

Babcia juz w domku, Kubus uchachany, dostal nowe zabawki. Znowu mi zaczyna w sklepie histerie odstawiac, ze on cos chce :wściekła/y: A Maciek wszystko pozera, zjadl z nami dzis zupe pomidorowa, a potem troche sernika. Ale sie ciesze, ze ma taki apetycik :-D:tak::-):rofl2:

Monika- nic nie wiem jeszcze. Podobno remontuja. mam nadzieje ze dadza mi znac:-(
Nefretete- ludzie sa beznadziejni ja tez nie wiem jak mozna tak traktowac zwierzeta czy dzieci. Od dawna nosze sie z zamiarem zadzwonienia ale nie wiem gdzie. Dwa domy obok mieszkaja 2 baby i 2 dzieci jedno 3 letnie lata samopas a drugie moze takie jak szymon bylo ze 3 razy na dworze w ciagu roku a baby caly czas pijane. Co jest w domu tego nie wiem:no:
kasia8118-kibicowac jedziesz chlopakom;-):-D

Nefretete101 trzymaj sie juz niedlugo bedzie porod a w twoich rekach bedziesz sciskac dzidzie. Trzymam kciuki zeby poszlo szybko. A wiesz co bedziesz miec?(pytam sie dlatego ze ja niedawno tu dolaczylam moze juz pisalas dziewczynom )

reklama
Hejka
Ale sie rozpisalyscie.

Nefre--- badz cierpliwa - to juz lada moment, chociaz ja przenosilam 2tyg:-p:-D.
Kasia25- a ty jeszcze dajesz cyca?
Ja ci powiem ze ja wyjechalam do polski na dwa dni i jak wrocilam to Szymek ladnie pil mleczko z butelki i zapomial o cycku.A jak jeszcze karmilam to tez nie chcial nic jesc tylko cyccccccccccc.

Ja tez jestem za poniedzialkiem. Bede napewno tylko zeby nie padalo.
A z tymi kilosami przesadzacie. Ja tez mam ich po ciazy za duzo ,ale jakos zyje. A moj czasem jeszcze mnie podbuduje mowia- ty moj hipciu, albo oponko:-D:-D:-D

Do góry