reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Heloł:-)

Niuńka a wybierasz się oże jutro do centrum???? Ja chyba będę tam, to mogłybyśmy się spotkac z tą naszą nieszczęsną kierownicą:baffled: Ostatnio Marcel rzucał się na Dawida kierownicę:-p:-p

Nefretete ja przenosiłam 4 dni:-) I na koniec miałam to samo co Ty:tak: Płakałam z nudów:crazy:

Kasia8118 byłaś w lister parku na meczu??? Super pogoda, taka akurat żeby Krystian się wyszalał:-)

Ampar idź do Specsaver czy jakoś tak:confused: Ten optyk koło Marks&Spencer i tam zrób sobie badanie wzroku. Oni dadzą Ci receptę, którą możesz zrealizowac juz w każdym innym optyku, bo tam jest dosyc drogo:-)

Kasia.j no to sobie teraz odpoczniesz przy mamusi:-)

Oj, głowa mnie boli:-:)-:)-(

Aaaaa i zapomniałam się zapytac czy któraś wie co u Karoliny słychac?????
Śniło mi się dzisiaj, że umarła:-:)sorry2: i tak cały dzień o niej myślę:baffled: i pewnie nie da mi to spokoju dopóki się nie odezwie:-(
Karolinaaaaaaaaaaaaaa, wołam Cię:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Niunka-ja niestety nie moge jutro do ciebie przyjechac bo ide do pracy!:baffled:Ale moze w przyszla sobote dam w koncu rade!!!!!jak oczywiscie chcesz mnie jeszcze na kawke zaprosic!:-(
Sorki za moja nieobecnosc ale was czytam oczywiscie!(ale chyba nie brakuje wam mojego wirtualnego towarzystwa)

Sylwia.m- dzieki musze sie tam wybrac w sprawie okularow bo nieraz nawet szymon mi cos daleko pokazuje a ja tylko mruze oczy a widu niet. A tak swoja droga to ale masz sny:szok:
Nefretete- ja tez sie nudzilam strasznie i wloklo mi sie jak nigdy nic:no:

Ja dzisiaj bylam z szymciem u nas w parku dwie godziny a teraz siedzielismy w ogrodzie. Niech ten wrzesien bedzie chociaz taki:happy: Ide myc glowe

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy...
kasia8118 -napewno wam napisze jak zaczne rodzić :-) jak niezdążę z domu to przy każdym łóżku w szpitalu jest monitor z netem...:-D napisze z porodówki hahaha
ampar3 -jeśli chodzi o sprawy dzieci możesz to zgłosić po prostu na policje. wystarczy ze zadzwonisz oni to napewno po chwili sprawdzą. jak tylko zauważysz że baby nawalone to odrazu za telefon :wściekła/y:

byłam u kumpeli zapytać czy zabrali wczoraj psy... rodzice tych ludzi uprosili żeby je zostawić i zaczeli sprzątać chałupe... dziś jak tam byłam wstawiali nowy zamek i naprawiali drzwi po wyważeniu... biedne zwierzaki beda meczyć sie dalej, choć mam nadzieje, że dało właścicielą coś to do myślenia i sie poprawią...oby:baffled:

Hej dziewczyny ja już po meczu:tak:.Kasiek25 nie było więc nie miałam z kim was obgadywac :-D.Żartuje oczywiście.Ale poznałam inną mamusie z córeczką prawie2 lata.Krystian nawet się z nią całował :-D.Dobre co?W sumie to ona jego,ale on się nie opierał.Trochę był marudny bo koniecznie chciał wskoczyc na boisko i grac z dorosłymi,ale ogólnie luz było fajnie.

napisze z porodówki hahaha

Się śmiejesz, a zobaczysz, że jeszcze się na porodówce nudzic będziesz:tak: My to już fioła dostawaliśmy czekając aż się akcja rozkręci:tak: I internet nie pomagał:baffled:

Ja to całą ciążę jak czytałam różne fora to się dziwiłam jak jakieś dziewczyny pisały coś w stylu " zaczęły mi się skórcze i zastanawiam się czy mam zmyc lakier z paznokci":szok: Myślałam sobie jak one jeszcze mogą na internet wchodzic w takim momencie. Ja juz pewnie w drzwiach bym stała:rofl2: Ale potem się okazało, że sama zdąrzyłam do wszystkich smsa z informacją napisac:tak:
heheh jeszcze pamiętam z porodówki jak Dorota pisała czy to już????:-)

reklama
Do góry