reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia8118- tak kolo lotniska. Artur mowil ze te blokady raczej maja. Jak chcesz to zapyta ci w przyszlym tyg o cene
Sylwia.m- mi tez tak dobrze szlo jak szymon nie umial sie sprzeciwic. Jakbym nie slyszala to bym nie uwierzyla ze taki szkrab moze tak kategorycznie powiedziec NIE

Z moim Kuba tez bylo slodko, dopoki nie nauczyl sie mowic NIE :-( I do dzis tak zostalo. Czasem glowa mi peka od glowkowania, zeby w koncu powiedzial TAK. A najgorsze, jak mnie pyta: "dlaczego tak zrobilas?" jak mu cos nakarze zrobic :baffled:

A ja jutro sie wybieram na zakupy, w niedziele mamy zaproszenie do jakiejs Polki z Leeds na barbeque. Podobno bardzo mila i urocza starsza pani, ktora zachwycila sie nasza rodzinka i nas zaprosila. Milo z jej strony. A co wiecej to sie dowiem w niedziele :-) Musze jakies ciasto upiec, bo tak z golymi rekami nie wypada.

Sylwia- ciesz sie ze masz tak dobrze - narazie:-D:-p.
Amparowa- ja niestety nie jade po miesko.
Kasiu.j- uzyczysz babci;-)
Kasiu8118- dobrze ze chociaz ty mnie doskonale rozumiesz

Szymon zasnol , ale na raczkach:wściekła/y::-(
Ide na fajeczke , potem wstawic pizze na meza i po piwku no i grzecznie spac:-D

Czemu Wy mi tak źle życzycie???:-:)-:)-:)-:)-( :rofl2:
Marcel odkąd skończył 3 miesiące sam zasypia w łóżeczku:tak: I myslę, że już tak zostanie:tak: Były momenty, że się buntował ale ja sie nie dałam i nam sie udało:tak:

Niunka - przeciez Ty masz babcie w domu :-)

Ja tez zmykam do spania. Musze sie wyspac, bo ostatnio cos mi sie przepala w glowce. Dzis jechalam druga strona ulicy, dobrze ze nic sie nie stalo, ale facet mial wielkie oczy jak mnie zobaczyl na swoim pasie.

hej
dzis 3 azy zabieralam sie zeby do was napisac ale mialam okropny dzien i jakos nie mialam weny.
mowilam wam ze nie mam paszportu dla Micha 9konczy mi sie waznosc za miesiac) i zadzwonilam dzis do Menhcesteru - Pani byla tak mila ze wcisnela mnie w kalendarz juz na poniedzialek ja ucieszona zaczelam szukac dokumentow i okazuje sie ze zostawilam je w Polsce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale sie wsieklam ale dobra juz nie mysle o tym
Tez tak jak Syliwa popijam sobie i klawisze mi sie lekko rozmazuja :-)
Ampar wez zdradz gdzie jest ten miesny? ja bym wyslala jutro mojego Jarka:rofl2:
ja to takie zacofana jestem - nawet nie wiem gdzie sa miesne bo zaopatruje sie tylko w asdzie a tam mieso jest bleeee
jesli chodzi o zasypianie dzieciatek to tez sie pochwale ze Micho zasypia sam, bylam twarda i nieugieta zaczynal plakac to na rece 2 min i znowu do lozcezka i tak caly czas, teraz spi sam czasem tylko chce zeby z nim zostac w pokoju poki nie zasnie, ale za to pokazuje rogi z innej strony zlosnik straszny z niego :crazy:

Kasiu- ale moja babcia pracuje w weekendy na noc.:-(A zreszta ona sie juz szybko meczy z Szymkiem i jego waga.
Kasiu83- ale masz z tymi papierami. No nawet nie zdarza ci wyslac.
Sylwia- my ci nie zyczymy zle, ale narazie Marcel jest jeszcze w takim wieku ze sie nie buntuje i nie rozumie slowa nie , poczekaj troszkie to sama zobaczysz, no chyba ze twoj bedzie wyjatkiem.
papa do jutra bo maz wrocil

reklama
Ampar3 ja do mięsnego się nie wybieram bo mam jeszcze mięsko z Polski,a jak będzie się kończyc to pewnie teściowa coś przywiezie i znowu będzie pełna lodóweczka czysto polskiego mięcha:tak::-).

Do góry