reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A ja dziewczyny podły mam dzisiaj nastrój i ogólnie brzuch mnie boli albo jajniki bo nie jestem pewna.Chyba nici dzisiaj z tego Lister parku liczyłam na słoneczko ,a tu lipa:crazy:.Zobaczymy może poniedziałek będzie lepszy:tak:.To się zgadamy bo i chętnych mało na spotkanie.Co myślicie na ten temat?

Kasia8118- ja tez jestem za. Wczoraj tak zmoklam ze tylko herbata z cytryna mnie ratowala. A moze po niedzieli wiecej sie nas zbierze

No to ja smigam do sklepu po smietanke Papa Szymon dzisiaj strasznie marudny:szok:

Hej dziewczyny z mojego spaceru do parku nici,:sorry2: Zuzia od samego rana marudna , miala stan podgoraczkowy chyba jej zabki ida. Caly czas przy mnie siedzi nawet jej sie bawic nie chce. Kasia 8118 moze wieczorem uda nam sie byc w parku. Teraz mala spi wiec chwilke mam zeby cos zrobic w domu. Nic nie chce jesc procz cyca tym to mnie do szalu doprowadza. DZis ma taki dzien to moze dlatego:confused: Czy macie taki problem jak ja ze czasem dziecko procz cyca nie chce nic innego jesc?Jesli chodzi o poniedzialek jestem za.

Kasiek25 ja Ci w tej sprawie nic nie doradzę bo ja miałam bardzo krótko pokarm.Ja właśnie uśpiłam małego:tak:.Mój mąż wrócił dzisiaj bardzo wcześnie z pracy , zjadł obiad i położył się spac.Ja się chłopaki obudzą to jedziemy do marketu na zakupy.My raczej też będziemy na meczu:-).

reklama
Do góry