reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej
w kulkolandzie bylo super. Maly sie dawno tak nie wyganial 3 godz:szok:
Ja troche zmoklam bo na pieszo a z powrotem tylko do morrisona doszlam i przy herbatce czekalam na meza. Maly spal dzis 20 min wiec wlasnie napuszczam wode i zaraz idzie spac:-):tak:
Kasia8118- nie mam slow na takich palantow:no::wściekła/y: Jak obiecujesz ze jutro bedzie ladnie to ja sie pojawie w parku:tak:A chociaz lozeczko ladne?
4muchy- no to wieczor dzisiaj nalezy do nas. Dzieciaki padna a my pisiu pisiu na forum;-)
kasiek83- milo bylo poznac
Spadam kapac

reklama
Dzięki wszystkim za mile przywitanie na forum:-)
Ja mam pytanie do mamuśki co pracuje na bd12 przy tym pakowaniu płyt, bo zastanawiam czy sie tam nie zgłosić do pracy,czy możesz mi napisać jaki jest adres tej fabryki i jakie godziny pracy?, chociaż szukam innej pracy ,ale jak nie ma na razie nic ciekawego to może być i taka.Byłabym wdzięczna za te informacje:tak:

Hej dziewczyny ja już sama no może nie zupełnie:-).Niunka i Szymek już wyszli.Miło było,chociaż chłopaki trochę walczyli ,ale co zrobic to taki wiek.Ampar3 pogoda musi byc,a tak na serio to rano się przekonamy czy warto:-).Wyrko ok.takie jak chciałam:tak:.Teraz to mogę płodzic wymarzoną Oliwkę:-D.Kto jeszcze chętny na wypad do parku:baffled:?

To ja się pytam co Ty masz do MOJEJ Oliwki?????:-p

Heheh żartuję:-) Poprostu też mamy to imię wybrane dla dziewczynki:tak: Już Marcel miał byc Oliwią:-)

reklama
Do góry