reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam mamuski:-), to chyba plaga jakas bo ja tez po okropnej nocy, nie dosyc, ze plecy tak mnie bola, ze plakac mi sie chce to jeszcze Aga przychodzila co godzine i robilysmy sobie takie male wycieczki,ona do mnie a ja potem z nia do jej lózka:crazy:

kasia8118- ale wyjatkowy palant Ci sie trafil, szkoda slów i nerwów, ja nie bylabym taka kulturalna i bym mu powiedziala cos cierpkiego:wściekła/y::wściekła/y:

4muchy- chyba nie bedzie tak zle z tym rachunkiem:-D, ale czasem tak to jest jak sie ma duzo na glowie;-)

reklama
Monika i Veronica- witam nowa mamusie na forum;-)

Dziewczyny ratujcie!!! Mojej córci wypadla plomba i nie wiem jak tu jest z dentysta dzieciecym, bo zawsze wszystko zalatwialismy w Polsce:szok::szok::szok:. Czy to jest tak jak z dosroslymi, ze musi czekac tak dlugo:szok::szok::szok:

hejka
A ja dzis wyspana:-).
Dziewczyny zycze udanego spotkanie, ja za tydzien tez bede napewno.
Kasiu8118- bede po 15.
Agus- ja nie wiem jak to jest z dentysta dzieciecym, moze zadzon na ten nr. NHS to ci podpowiedza.

Zmykam bo maly zasnol i musze posprzatac.

Askiu- i jak z sobota? bedziesz?

Hej dziewczyny, ja odziwo sie dzis wyspalam,ale moja mala chyba nie bo marudzila od rana teraz sobie spi, ale zeby usnela trzeba bylo isc na dwor i na dworze ja uspac, bo w domu szana nie bylo. Na sniadanku mi grymasila troche sie wkurzylam zobaczymy jak bedzie z obiadkiem. Bo to taki niejadek:):-) Mysle ze za tydzien pojde z wami . Agus najlepiej jak zadzw pod numer NHS tak jak mowi Niunka19-82, dentysta przjmuje w naglych przypadkach nawet jesli nie jestes zapisana. Ja sczekam juz od roku na dentyste ale mi przyslali list ze jak jakis nagly przypadek mam do nich dzwonic i oni przyjma. Zycze powodzenia.
7e2480db72.png

Wiem dziewczyny że dzisiaj macie spotkanie,ale gdyby któraś miała ochotę na jeszcze jedno to ja mogę jutro pojawic się w Lister Parku o 14.Dajcie znac czy jest jakaś zainteresowana.Pytam bo niby jutro ma byc fajna pogoda i szkoda mi siedziec w domu.

ufff ja juz sie melduje w domciu, wczesniej wyszlam bo maly juz spiacy i ja padalam - choroba i mi daje sie we znaki
Michal tylko przylozyl glowe do poduszki i odlecial :-)
Fajne te centrum ale powinny tez byc opiekunki heh zebym mogla wypic chociaz kawe :-D:-D

My też w domku, Julia spała dzisiaj tylko 15 min w samochodzie, ciekawe jak dotrwa do wieczora:baffled:
kasia8118 z tym wnoszeniem przesyłek to chyba normalne tutaj w Anglii. Ja byłam 7 miesiącu ciąży i powiedział że paczki (20kg) nie wniesie bo mieszkam na 1 piętrze. Na szczęście po długim namyśle wniósł. :szok:

reklama
kasia8118 jesli chodzi o listen park to ja sie pisze jesli bedzie pogoda bo jak bedzie tak jak dzis to raczej nie. Jak co to pisz gdzie to przyjde w ktorym miejcu.
Ja mieszkam w mieszkaniu socjalnym juz poltora roku to jest blok gdzie mieszka 12 rodzin, mieszkanie jest dwupoziomowe. Czekalismy na niego jakis rok, mam go z agencji shipley.
Dziewczyny jak tam po kulkolandzie?
Moja mala spi to ja moge posiedziec na komp. obiad ugotowany.

Do góry