reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ja tez niewyspana ale u mnie to zdecydowanie wina duzego bo nas rano obudzil. Nie wiem jak maly mi przetrwa do kulek:wściekła/y::no:

Dzień Dobry

kasia8118 - dostać kwiaty to chyba super uczucie

U nas rano okazało się że miałam włączone żelazko przez całą noc. Na szczęście nic się nie stało. Ciekawe jak to wpłynie na rachunek za prąd.:szok:

czesc kochane!
Dolaczam sie do niewyspanych. Wczoraj mielismy gosci do pozna a w nocy jak zwykle mialam ze 3 wycieczki na siusianie:wściekła/y::wściekła/y:niecierpie tego, a i Abi moj skowroneczek nie dala mamusi sie wylezec:-(
To co o 12 na kulkach tak?

Ale jestem cholernie zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Jakąś godzinę temu przyjechał jakiś totalny palant z łóżkiem:crazy:.Wyobrazcie sobie że musiałam zejsc do goscia aż do drzwi klatki schodowej i pod pisac odbiór paczki bo powiedział że nie wejdzie do góry i paczki też nie będzie wnosił.To jest jakieś chore pierwszy raz miałam taki przypadek żeby z dzieckiem w piżamie wędrowac po klatce.Powiedziałam mu że jestem sama z dzieckiem a on miał to w dupie.Dawno nie spotkałam takiego palanta.I w takich chwilach jak dziś żałuje że niw znam języka na tyle żeby wyzwac palanta od najgorszych.Jedną częsc wniosłam sama a drugą musiałam dzwonic po męża bo nawet nie byłam w stanie przejsc jednego schodka.

reklama
Do góry