reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Aguś to współczuję czekania i trzymam kciuki żeby jak najzybciej sie udało. A swoją drogą, trzy lata:szok: mam nadzieję, że ja nie będę musiała tyle czekac:sorry2::baffled:

Monika ja tez uważam, że Kasia powinna sobie lustra w domu powymieniac bo te co ma teraz to zniekształacają chyba;-)

reklama
Hej kochane
Wlasnie wrocilam z zakupow
Fajnie bylo w kulkolandzie Abi mi padla w wozku poziej troche jeszcze spala na kanapie ale dzieciaki z sasiedztwa tak sie wydzieraly na klatce ze sie biedna wybudizla i marudna jest:-(
Kurcze ja mialam aparat ale calkiem o nim zapomnialam i nie zrobilam zdjec:no::no:A moj brzuch napewno by sie na zdjeciu nie zmiescil:-D

Do góry