reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

A jeszcze jedno.
Zanim wystawie na e-bay. To spytam was.

Czy ktoras moze chcaialby kupic garniturej dla chlopca size 9-12. Raz ubrany przez szymka na chrzciny. Kremowy. Z kamizelka i krawacikiem.:-D
Dajcie znac jak co

reklama
Witam nowa mame Monike i Veronike, miloze dolaczyliscie do nas,ja tez nie dawno dolaczylam wiec w sumie tez jestem nowa.
No w koncu troche wytchnienia dla siebie mala uspilam chlop maluje stol a ja sie relaksuje. Ale mialam dzis dzien marudny przez moja corcie ale jakos zlecial..Napiszcie jak bylona tym kulkolandzie.
7e2480db72.png
1004189uh8.jpg

Musze wam dziewczyny powiedziec że moje chłopaki zrobili mi dzisiaj niespodziankę i wracając ze spacerku kupili mi bukiet róż.Ale się zdziwiłam jak weszli do domu, a mały wręczył mi kwiatki:-).Fajnie wyglądał Krystian trzymając różyczki w ręku:tak:.

Oj chyba wszystkie miałyśmy dzisiaj kiepski dzień:no:.Ale co tam może jutro będzie lepiej:-).Moje chłopaki już śpią,a jak zwykle okupuje kompa.Jeszcze parę minut i też idę spac bo jutro między 8 a 17 mają dostarczyc łóżko.Szkoda że nie mogli konkretniejszych godzin podac bo tak cały dzień w d...

Kasia8118 Ja tez jeszcze nie wiem czy bede, bo sie nie moze zdecydowac a to dlatego ze cos go nogi ostatnio bola jak mu przejda to pewnie bedziemy oby tylko jakos pogoda byla:):-) Jak co dam ci znac jutro wieczorem , to bysmy se pogadaly jak by chlopki graly.
7e2480db72.png

Witam z wieczorka
Wlasnie uspilam brzdaka- ciezko z nim ostatnio po tym urlopowaniu jakis poprzestawiany jest
MonikaiVeronika- witaj, mnie niestety nie bylo u doroty wiec nie moglam cie poznac ale wszystko przede mna;-)
Kasia8118- to fajnie ze chetni jestescie:-):tak:
Niunka- bez sciemy tu. z kasia sie umowilas na 15 a my idziemy na 12;-):-p:laugh2: Zdazysz jeszcze wrocic:tak:
Artur oglada jakies oblechy fearfactor wyciagaja swinskie serca spomiedzy krowich oczu bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dziendobry dziewczynki

Ja znow mialam wczesnie rano pobudke, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Maciek zaczal w miare normalnie jesc :-) Potrzebowal poprostu byc dluzej na cycu. Jeszcze tylko musi sie nauczyc, ze trzeba szeroko buzie otworzyc, zeby jedzonko sie w srodku znalazlo. Na razie robi takiego buziaczka, przyklada do lyzeczki i zasysa, albo moczy jezyk. Trzeba sie troche nawioslowac, ale nie narzekam.

reklama
Do góry