reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
To ja tez sie stawie jutro o 12 z moimi maluchami :-)

Mezus wpadl na lancz i sie troche posmialismy. Kupilam ostatnio sol dla cisnieniowcow, ktora niby "zawiera mniej soli w soli" ;-) Maz mnie pyta no to co dodali zamiast tej soli, a ja ze chlorek potasu. Sprawdzamy na wikipedii co i jak i w smiech, bo w Stanach tym usmiercaja wiezniow, w Polsce posypuja drogi w zimie, a w UK sprzedaja jako sol :-p:-D:-D:-D

Kasiaj- no to polemizowac mozna by chyba co bardziej na zdrowie wam wyjdzie sol czy ta trutka;-):-D
Kasia8118- no ja sama sie tez juz nie moge doczekac. No a co z tym rewanzem u nas 5 lub 6 zanim tesciowka wpadnie?

czesc laseczki!!!
Ja po pracy lekko zmeczona!!!ale nie jest zle!
Szkoda ze nas spotkanko ominie bo ja teraz tylko w weekendy moge!!!!a co z tym naszym spotkankiem bez dzieci!????????bo ja bardzo chetnie!!!!!
Sylwia-bardzo mi przykro
Kasiek-zdrowka dla michasia
Kasia j-slyszalam ze ten srodek na te male potwory jest bardzo dobry!!!!A tak przy okazji to moj kiedys mysz zlapal na chipsy:-):-D:tak:!!!
Oleska-no wlasnie chlopiec czy dziewczynka?????

Hejka z tego co wyczytalam podsumowujac spotykamy sie w tym kulkolandzie na BD4 o 12 tak???

Jesli chodzi o plec dziecka to mialam skan i lipa bo nie wiadomo:-:)-:)-(bo dzidzius sie nie chcial pokazac wiec babka nie byla pewna pol na pol ale jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo ja bardzo chcialam wiedziec ale za to moj maz sie cieszy bo on chcial niespodzianke.
Tak wogole to brzuch mi rosnie tak ze szok mam wrazenie ze jestem juz w 9 miesiacu :-D:-D:-D jutro zobaczycie
Pamietajcie ze terzeba 3.50 wziasc na dziecko powyzej 6 miesiecy

reklama
Do góry