reklama
Brydka
Optymistycznie...
Aha, okej, jak coś będziesz wiedziała, to napisz coś...
Brydka
Optymistycznie...
Okej, super mam nadzieję, że już w tym tygodniu czegoś się dowiesz, to Ja spadam dalej...
Brydka
Optymistycznie...
Laska, no ganiamy ciągle gdzieś, załatwiam coś, ale nadal czekamy, więc jak dostanę to już na papierze to napiszę.
Jutro znów muszę walić do Urzędu, bo mam apoitment, ale kurcze czekałam długo więc się z niego cieszę.
Głowa mnie boli od myślenia, ale muszę to doprowadzić do końca.
No i robię coś na boku. Zdradzę Ci, jak będę miała czarno na białym napisane
Jutro znów muszę walić do Urzędu, bo mam apoitment, ale kurcze czekałam długo więc się z niego cieszę.
Głowa mnie boli od myślenia, ale muszę to doprowadzić do końca.
No i robię coś na boku. Zdradzę Ci, jak będę miała czarno na białym napisane
Brydka
Optymistycznie...
A Kaśka, co tak nagle zamilkła gaduła - uga buga wystraszyła się ???
A tak btw siemka...
Marta nic się nie łam, wczoraj widziałam ekype remontową, więc na bank ci szykują ... a jak nie to w oko....
A tak btw siemka...
Marta nic się nie łam, wczoraj widziałam ekype remontową, więc na bank ci szykują ... a jak nie to w oko....
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia8118 nie wiem kiedy Dorota będzie miała neta Komputer muszą najpierw naprawic
Ampar Dorota Cię nie zabierze bo ja z nia jadę
To do jutra wtedy:-)
Ampar Dorota Cię nie zabierze bo ja z nia jadę
To do jutra wtedy:-)
Brydka
Optymistycznie...
Dobra, lecim na spacer, Amparowo Tudorowa, czekam na wieści jak coś...
Udanego spotkania Wam lasencje, pewnie już dołączę w przyszłym tygodniu ( na razie urlop Kamyka na maksa wykorzystuję do Naszych spraw ), w weekend odsapniem pewnie.
No i czekam na powrót Madziuchny z Marynią i Moniki, musowo
Udanego spotkania Wam lasencje, pewnie już dołączę w przyszłym tygodniu ( na razie urlop Kamyka na maksa wykorzystuję do Naszych spraw ), w weekend odsapniem pewnie.
No i czekam na powrót Madziuchny z Marynią i Moniki, musowo
reklama
Podziel się: