reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja teraz dobrze Kasiu, ale z rana porażka. Siedziałam tak, by nie za późno się położyć spać, bo dziś chcę iść na basen z chłopakami, więc muszę być na siłach. Pewnie pojedziemy do tego w Ilkley albo do tego obok Nas, jeszcze nie wiem, ale pogoda zaskakująco piękna, więc jak mam teraz tydzień Kamyka w domu, to na bank siedzieć w domu nie będę, chyba że mnie deszcz zmusi, ale mam nadzieję, że nie.
W każdym razie witam i Sylwuś trzymam kciukasy byś się mogła tylko uśmiechać :)

reklama
Witam i ja z samego rana, u nas tez sie pieknie zrobilo... narazie:laugh2:
Sylwia trzymam kciuki za jutrzejszy dzien

Brydka trzymasz sie po imprezie na basen. ja juz bym nie dala rady:-D:-D:-D

Dziewczyny właśnie skończyłam rozmawiac z tą babką od sali.Lipne było połączenie telefoniczne bo babka jest gdzieś na urlopie.Ale z tego co udało mi się usłyszec to sala jest już jakaś w trakcie załatwiania.Ma to byc gdzieś między BD3 a BD4.Coś wspominała że będzie trzeba chyba płacic około 1,5f od osoby i picie samemu też będzie trzeba kupowac.Nic więcej nie wiem powiedziała że jak już będzie na miejscu to zadzwoni i umówi się żeby pokazac tą sale.Zobaczymy co to będzie jak będzie lipa to damy sobie spokój,zawsze można jeszcze zobaczyc co proponuję ksiądz z polskiego kościoła.

Kasia no na razie nie ma co, trzeba poczekać na nią i zobaczyć co ona ma do zaproponowania, a jak coś nie wyjdzie kombinować dalej ;) Na razie czekać, bo co innego.
Sylwia kochanie, jakoś wiesz czułam się z rana niekoniecznie, ale Ja już się nauczyłam, że mama z rana musi wstać do dziecka i żeby nie wiem co się działo, mieć siłę :-D A że mam kamyka co mi wstanie ( no nie dziś, po sam poszedł spać o 3.oo ), to musiałam sama, ale dobrze już. Właśnie kończę ogarniać i Nas pakuję

Hej laseczki
Dziekujemy za zyczonka :)) przyjecie udane, tort przepiekny :) a dzis powtorka z przyjecia bo kolezanki siostra przyjezdza :)
Sluchaj Sylwuś - ja pare lat temu poronilam ciąże to jest cholrnie cizkie przezycie ale jak mi wtedy tlumaczyli lekarze czesto to sie zdarza , poprostu zarodek nie jest wystarczajaco silny i tyle. ale.... zaszlam w druga ciaze po jakims czasie i znowu ten sam problem -krwawnienia, na tescie pokazuje ze jest ciaza a na usg nic - podejrzenia ze to ciaza pozamaciczna albo juz poronienie ..... po czasie okazalo sie ze wsio jest ok i po 9 miesiaczkach urodzil sie Micho zdrowy duuuuzy i silny chlop.
Trzymaj sie kochana i mysl pozytywnie
za oknem slonko a ja mam w domu tyle roboty wiec nie wiem czy dam rade wyjsc z malym, moze chociaz na ogrod.
Kasia 8118 chcesz kupic kanape tak? tu kolo mnie jest taki komis z nowymi meblami - ostatnio przynajmniej byl. jak bede tam na spacerze to zerkne co sie tam dzieje, kiedys tam bylo duzo skorzanych kanap.
no lece bo moja mala perelka tak tu lobuzuje ze ohohoh :-)

ja tez zaraz spadam do miasta na zakupki
Sylwia.m- uszy do gory i pisz nawet jak cos smutnego cie nachodzi;-)
Kasia8118- to sa chyba ceny kup teraz wiec za ta cene kupujesz. popatrz sobie na ebayu bo jest sporo

Milego dnia wam zycze i papa

reklama
I co Sylwia.m widzę że my dwie jak zwykle na posterunku siedzimy.Ja obecnie się nudzę bo chłopaki śpią i czekam żeby się obudzili co pójdziemy na spacer.Miałam cwiczyc,ale strasznie jestem leniwa w ostatnim czasie i chęci brak.Może wieczorem:-p.

Do góry