reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczynki,

Ja tez chetnie sie pisze na spotkanie, mam nadzieje, ze uda mi sie do Was dolaczyc. Jutro ide do lekarza, ale nie wiem jeszcze na ktora, bo mnie maja gdzies wcisnac. Ucho mnie boli, chyba znow mam zapalenie :-(

Milego wieczoru, ja ide sie juz polozyc dolozeczka.

Ampar ja po prostu uwielbiam koncerty zwłaszcza jak graja moje ulubione zespoły
na pierwszym miejscu jest oczywiscie DEPECHE MODE zaczeło sie to jakoś 97roku i tak przez te 11lat mam korbe :-)

No mały już śpi:-).Kasia.j współczuję Ci:-( wiem co to jest ból ucha.Też cierpiałam na ból ucha w zeszłym roku i jak jedno wyleczyłam to drugie zaczęło mnie bolec:zawstydzona/y:.Ryczałam jak małe dziecko.

Monika no to teraz to już inna rozmowa.Trzeba było tak od razu:-).A jak schłodzisz tą beczkę?Informacja dla zainteresowanych jeżeli takie istnieją!Spotkanie jutro w mojej rezydencji o godzinie 11.30.Komu nie pasuje to niech się wypcha.

Dziś jest piątek ??? Ej nie wiem, bo miała do mnie wpaść moja Katioszka, więc nie wiem na razie, święcie wczoraj przekonana byłam, że dnia dzisiejszego to będzie czwartek, a nie piątek.
Hmmm, no ciekawa jestem. Napiszę Wam.
Kasieńko nawet nie wiesz, jak po tych trzech tygodniach latania i urządzania mam teraz lenia. Nie spodziewałam się, że oklapnę, choć z Olkowym biegam, ale pod domem, a raczej on za królikami ;-)

reklama
Do góry