reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Oleska - wszystkiego najlepszego :-)
A Abi moze chce poprostu zwrocic uwage na siebie :confused: Moze rozmawiacie o scanie, byly Twoje urodziny, takim maluszkom niewiele potrzeba...... Moj Kuba podczas wizyty jednej z ciotek jak bylismy w Polsce, gdy ta zachwycala sie Mackiem, poprostu sciagnal spodnie i nasikal na dywan. I wszyscy wtedy skoncentrowali swoja uwage na nim. :-(

reklama
Kasia.j tak dzwoniłam do tej babki w piątek po południu,ale nikt nie odbierał.Dzwoniłam z telefonu męża .Nie wiem czy ma to znaczenie ,ale nagrałam się na sekretarkę i przedstawiłam się więc powinna wiedziec o co chodzi.Nie wiem co mam myślec:baffled:.Zadzwonię jeszcze w tym tygodniu.Może pojechała gdzieś na urlop:confused:.

hejka
Kasiu.j
- Szymek nie dmuchal tylko wszyscy za niego , bardziej chcial lapac ja niz dmuchac:-), ale to chyba normalne u dzieci.Roczek tzn. bal roczkowy udany, bylo wesolo:-D.
Jak mi sie uda to wkleje wam kilka fotek.

Agus- ja to dobrze zyje z tesciowa wiec spoko. Cieszymy sie ze tu jest.:tak::-).
Agata- witaj na forum . Z Halifaksu jest Karolina , napewno sie kiedys spikniecie.:-)
Ampar + ja tez zaluje ze nie dam rady.

Foteczki

Załączniki

• roczek Szymka 062.JPG
    roczek Szymka 062.JPG
    109,3 KB · Wyświetleń: 33
  • roczek Szymka 112.JPG
    roczek Szymka 112.JPG
    184,9 KB · Wyświetleń: 33
  • roczek Szymka 117.JPG
    roczek Szymka 117.JPG
    167,5 KB · Wyświetleń: 34
  • roczek Szymka 167.JPG
    roczek Szymka 167.JPG
    139,8 KB · Wyświetleń: 33
WITAM MAMUSIE TAK SOBIE WAS PODCZYTUJE:tak: I STWIERDZIŁAM ŻE TYM RAZEM ZABIORE GŁOS (CHOĆ NIE WIEM CZY MOGE:szok::happy:)
OLESKA Z MOJĄ OLĄ BYŁO TO SAMO JAKBY SIE COFNĘŁA I NIE POMAGAŁY PROŚBY, GROŻBY I NERWY CIĄGLE SIKAŁA W MAJTUSIE NIESTETY TRWAŁO TO U NIEJ TROCHE BO PARE MIĘSIECY ALE POTEM SPOWROTEM ZAŁAPAŁA I DO TEJ PORY NIE MA PROBLEMU. POZDRAWIAM

Oleska- spóznione STO LAT dla Ciebie, wszystkiego najlepszego:-)

Niunka- z tesciowa nie mam za dobrego kontaktu wiec moze dlatego na pobyt tesciów tak reaguje:-(, ale to super ze u Ciebie jest inaczej, tylko chwalic:tak:
Zdjecia z urodzin super, fajnie wygladaly te gwiazki przy suficie, kupiliscie takie gotowe czy sama zrobilas:confused:. Sorry ze pytam ale wlasnie sama przygotowuje przyjecie dla Aguski i szukamy róznych ozdób:happy:

Niuńka fajna imprezka ( a mnie o te ściany to żal d.. ściska ;-) ). Może i pomarańczu nie będzie w salonie, ale będzie :-)
A Oleśce sto lat i wszystkiego co naaaaaaajlepsze na obcej ziemi ;-)
A co do siusiania. Ja mam na zmianę. On raz chce, a raz nie, więc kupiłam nakładkę, ale to tata powiedział, że będzie z nim walczył., bo Ja to ciągle słyszę, że Olek jest za duży na nocnik i powinien już się na kibello uczyć.
No zobaczymy. Już się piątku doczekać nie mogę.
No, a z tą Panią od Kasi to pewnie się odezwie, wiedziała, że na urlop jedzie. Fajnie, że laski z Leeds mają swoje miejsce.
Co Ja tam jeszcze chciałam, aaaaa no pogoda na razie fajna i dzień dobry ;-)

Dziendobry wszystkim,

Niunka - zdjecia super, Szymek wiedzial co wyciagnac, taki maly, a juz wie gdzie najwiecej kasy jest, rozaniec i pieniadz, hehe....... bedzie ksiedzem ;-)
Moj wybral strzykawke :confused:

reklama
Witam i ja wszystkie mamuski!
Kasia fajnie to podsumowalas, faktycznie jako ksiadz sie nie na pracuje a kasa leci:-D:-D:-D, moja tez wybrala rózaniec ale na swieta sie nie zanosi:-D:-D

Do góry