reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Niunka mam jeszcze jedno pytanie co do tego sklepu z łóżkami.Czy w tym sklepie można się targowac?Bo wspominałaś coś na temat tego że dostałaś jakiś upust.Jutro postaram się znalesc ten sklep.Jezeli przypomni Ci się nazwa to daj znac.

hej kolezanki Ja dzis was zaniedbalam bo szczerze mialam lenia do pisania. A no i byla dzis duzo z Szymkiem na dworzu.

Sylwia- jak bede jechala do centrum to dam ci znac.
Madziu- caluski dla Marusi i dziekujemy za zyczonka:-)
Kasiu8118- szelki rewelacja, musze kupic.
A co do tego sklepu to chyba mozna sie targowac skoro nam spuscili.

Kasia8118-jeszcze nie pracuje zle jakos tak mi weny brakowalo do pisania.A wczoraj wzielam sie za sprzatanie-mylam okna itd.
Wczoraj taka ladna pogoda a dzis co?!az sie z domu nie chce wychodzic!!!I jakiegos lenia mam nic mi sie nie chce!!!a szkoda gadac!!!

Dzien dobry!
Ja wlasnie polozylam mala i tez zlapalam lenia:szok:a tu caly kosz prasowania czeka a mi sie jak zwykle chce spac:-(
Wkurza mnie ta pogoda nic nie da sie zaplanowac!:wściekła/y:
Co z tym spotkaniem moze pojedziemy gdzies do kulkolandu co wy na to?:tak:

reklama
Pogoda straszna! Pranie nie wyschnie, zastanawiam sie czy kaloryferow nie wlaczyc. Jestem wlasnie w trakcie robienia obiadu. Dawid dzisiaj jest jakis marudny. A wlasnie mialam sie pochwalic ze moj synek ostatnie dwie noce spi pieknie tylko z jedna pobudka. Ja jestem wyspana i chetna do zycia:-):-):-)
ide zrobic sobie kawusie :-) ktos chce:-)?

Do góry