reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Nie :no::no::no: Przespal sie w dzien troche, pozwolilam mu ze wzgladu na ta chorobe. Teraz na wieczor dostal paracetamol to goraczka spadla i hula, a my tu z mezem padamy. Mielismy troche inne plany..... ;-)

reklama
Jaki ten Gabrys juz duzy chlopczyk:szok:. No pewnie nim sie obejrze a z Szymka tez bedzie kawal chlopa:-D
Kasia- a o ktorej kuba rano wstaje jak idzie tak pozno spac?

Dzis taki wyjatek, bo zwykle chodzi spac okolo 20. A wstaje kolo 7, wiec nie najgorzej. I nie pozwalam mu spac w dzien. Staram sie tak zorganizowac zajecia, zeby sie zmeczyl, a nie zasnal. :-) Bo potem bedzie tak jak dzis.

A z dziecmi tak jest, na codzien nie dostrzegasz tej roznicy jak rosnie. Ja dopiero zauwazylam, ze Kubus juz nie jest taki malutki, jak Maciek sie urodzil.

No tak, bo Kuba juz chlopak ze az , samodzielny, powie czego chce ,co mu dolega taki juz jak to sie mowi odchowany, ciekawe jak ja sobie poradze z moim bobaskiem:confused:.

Dziendobry wszystkim :-)

Slonko swieci za oknem. Ciekawe jak dlugo?

Czy ktos zna, moze polecic jakis dobry srodek do czyszczenia dywanow/wykladzin?

niunka - poradzisz sobie, Szymek robi sie coraz bardziej komunikatywny, pomimo, ze nie mowi mozna juz z nim sie porozumiec, a z dnia na dzien bedzie lepiej, trzeba tylko duzo mowic do niego i czytac mu bajki :)

Dzień Dobry:-):-):-)
Kasia ja nie znam żadnego magicznego specyfiku:no::no:
Niunka Ja bedę jechała do centrum:tak: więc jeśli zaproszenie nadal aktualne to podjechałabym i do Ciebie na kawkę:-)

reklama
Do góry