reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Jaki ten Gabrys juz duzy chlopczyk. No pewnie nim sie obejrze a z Szymka tez bedzie kawal chlopa
Kasia- a o ktorej kuba rano wstaje jak idzie tak pozno spac?
Kasia- a o ktorej kuba rano wstaje jak idzie tak pozno spac?
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
A juz myslalam ze on tak codziennie.Ciekawe o ktorej zasnie?, pewnie wy szybciej zasniecie
Dzis taki wyjatek, bo zwykle chodzi spac okolo 20. A wstaje kolo 7, wiec nie najgorzej. I nie pozwalam mu spac w dzien. Staram sie tak zorganizowac zajecia, zeby sie zmeczyl, a nie zasnal. :-) Bo potem bedzie tak jak dzis.
A z dziecmi tak jest, na codzien nie dostrzegasz tej roznicy jak rosnie. Ja dopiero zauwazylam, ze Kubus juz nie jest taki malutki, jak Maciek sie urodzil.
A z dziecmi tak jest, na codzien nie dostrzegasz tej roznicy jak rosnie. Ja dopiero zauwazylam, ze Kubus juz nie jest taki malutki, jak Maciek sie urodzil.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
No tak, bo Kuba juz chlopak ze az , samodzielny, powie czego chce ,co mu dolega taki juz jak to sie mowi odchowany, ciekawe jak ja sobie poradze z moim bobaskiem.
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Oki doki:-) dobranoc i spokojnej nocki
Dziendobry wszystkim :-)
Slonko swieci za oknem. Ciekawe jak dlugo?
Czy ktos zna, moze polecic jakis dobry srodek do czyszczenia dywanow/wykladzin?
niunka - poradzisz sobie, Szymek robi sie coraz bardziej komunikatywny, pomimo, ze nie mowi mozna juz z nim sie porozumiec, a z dnia na dzien bedzie lepiej, trzeba tylko duzo mowic do niego i czytac mu bajki
Slonko swieci za oknem. Ciekawe jak dlugo?
Czy ktos zna, moze polecic jakis dobry srodek do czyszczenia dywanow/wykladzin?
niunka - poradzisz sobie, Szymek robi sie coraz bardziej komunikatywny, pomimo, ze nie mowi mozna juz z nim sie porozumiec, a z dnia na dzien bedzie lepiej, trzeba tylko duzo mowic do niego i czytac mu bajki
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Dzień Dobry:-):-):-)
Kasia ja nie znam żadnego magicznego specyfiku
Niunka Ja bedę jechała do centrum więc jeśli zaproszenie nadal aktualne to podjechałabym i do Ciebie na kawkę:-)
Kasia ja nie znam żadnego magicznego specyfiku
Niunka Ja bedę jechała do centrum więc jeśli zaproszenie nadal aktualne to podjechałabym i do Ciebie na kawkę:-)
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Sylwia a o kotorej? Bo ja tez jade do miasta. Moze tak ok 14. Pasuje. Wysle ci nr tel jak co to dzwon.
Podziel się: