reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kotuś dostaję we czwartek i w weekend już tam zamierzam urządzać się powoli, Panele muszę kupić, meble, lodówkę, pralkę, wsio. No i robić, malować wsio......

Zapraszam:-)

o matko , ale masz tego, sporo kaski wydasz!
a kto ci bedzie kladl panele i malowal?
Bo my robilismy wszytsko sami, tzn moj maz i K&F maz

Boże nie wiem Edytka, na bank malować sama będę, ale mik powiesz, gdzieś kupiła ten pomarańcz z salonu, a panele to chyba nie sztuka co :-D:-D:-D Nie wiem, dobrze, że w tygodniu wy jesteście, to może jakoś mi doradzicie, Monikę będę pewnie atakować o Napad na Ikea, bo tam wszystkie meble kupić chcemy, z Kamilem juz szukaliśmy, więc nastawiłam się na ostre wydatki, ale dla Nas, więc jakoś mnie nie przeraża nie. Strasznie zadowolona jestem, nie mam słów :-D:-D:-D

To miejsce tak mi się podoba, takie jedno osiedle, taki tam spokój ponoć i to boisko wielkie pod domem, tak wielkie, że można z niego pole namiotowe zrobić i ten super pub obok, kozak

Wyobrazam sobie jak sie cieszysz, ja razem z toba:-):tak:,
My farby kupowalismy w B&Q. Masz duzy wybor. Tam sa rozne palety z kolorami.
Acha i nie kupuj tych zwyklych , bo po jakims czasie odchodzi farba. Kup te dobre - firmowe.

No w sumie posłucham się Ciebie, bo przecież jarałam się twoimi kolorami, więc zapewne ściągnę co nie co od Ciebie, może podobnie jakoś, ale mam wizję, miałam od początku jak tam tylko weszłam, co z nim zrobię i w końcu będę miała zasłony a nie żaluzję, co mnie cieszy strasznie i widok na lasek, Strasznie się cieszę.

reklama
Do góry