reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny tak sobie mysle ze za 25 dni Szymek ma juz roczek, Boze jak ten czas zapierdziela:szok:. Dopiero co rodzilam a tu masz ROCZEK.
Powoli chyba zaczne planowac jego pierwsze urodzinki.Bedzie balanga na calego.:tak::-). Wczoraj wypatrzylam w Mothercare pojazd dla synka. Ma juz jeden taki maly pizdzik , ale powoli sie w nim nie miesci.
wklejam wam fotkie. tego pojazdu.
Smart Trike : mothercare

reklama
co z wami dziewczyny , nikt nie chce ze mna pisac:-(
Zrobilam se kawe do tego lody z owockami miammmmm, a ile kalori:-D, chcialam popisac puki maly spi a tu nikogo nie ma.

moja frecia chciala popelnic samobojstwo... zaczeła sie wspinac po płotku, ktory odgradza kominek... jak juz byla na samej górze, przewrocil sie na nia... cale szczescie nic jej juz nie jest ale mialam wrazenie ze tylne łapki sobie przetrąciła:wściekła/y: za godzinke po obiadku jedziemy do weterynarza niech ja przebada i zastrzyk w dupe przeciwnosowce.... mam nadzieje ze nic jej nie jest bo chodzi normalnie... zdazylam ja na chwilke z oka sposcic. takie to to szybkie ze nie nadanzam :wściekła/y:

Amparowa zapisała się ze mną, więc jak dobrze pójdzie, obie w tym samym domu, jak jej sie spodoba, dziś pijemy !!!!! Apmparowa i Monika, jak ktoś ma ochotę z Nami, dawajcie, ale się popłakała mona :-D:-D:-D

Kochanie, dziś oblewam, jeśli mama jest w stanie zostać z Szymkiem, wpadajcie do Nas, a potem, to już jak urządzę choć troszkę nie :-D:-D:-D:-D Zapraszam dziś do Nas, Marta z Moniką po 19 będą u Nas :-)

reklama
Bredka nio to super. Ciesze sie razem z Tobą. trzeba by bylo balange zrobić hehehe:-)
Niunka jakos sobie dam rade. naszczescie księżniczke można dla jej wlasnego bezpieczenstwa w klatce zamknac:tak:

Do góry