reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny zycze udanego spotkania, szkoda ze mnie nie bedzie:-(Niestety Szymka meczy ten cholerny kaszel i katar, na dodatek nic nie pomaga:-(.:wściekła/y:
Oleksa mnie tez pogoda wykancza, dzis mam placzki i himerki:wściekła/y:

reklama
Nefretete- ja w ciazy nie mialam zawrotow glowy, ale jak cie to niepokoi to zadzwoc do HV.
Pozatym to juz koncowka ciazy i ma prawo pobolewac cie brzuszek , wszystko zaczyna sie powoli przygotowywac do porodu, a oprocz tego to niedlugo moga zaczac ci sie skurcze przepowiadajace. Co do kopania, to moj synek tak czasami mnie potraktowal w zebra ze nie moglam sie ruszyc, Kurcze wiele bym dala zeby znowu miec brzusio i czuc te wszystkie ruch malenstwa.
No jeszcze troszkie i tez bedziemy dzialac. ponoc trzeba rok odczekac , bo wszystko musi wrocic do normy.

niunka19-82- we wtorek ide do położnej ale i tak nic mi na to nie pomoże... powie, że tak musi być i juz echć :no:. pobolewać to i ma prawo ale czasami wieczorem tak mnie napierdziela, że nie moge brzuszka dotknąć bo mam wrażenie że w środku sie pale.
Rok odczekać eee :-D między mną a moim bratem jest rok i miesiąc różnicy:-). Mam kolege ktorygo syn urodził się w styczniu, a kolejny w grudniu hahaha niezły hardkor co?

hej babska. .Kasia milej i spokojnej podrozy.
kobitki tak czytam to wy albo przed albo po akcjach jestescie:-Dladnie:-)
My zrobilismy Domininice pokoik bo sie czesto budzila w nocy:-)w trakcjie akcji:-D
nefre mialam tez klopoty z brzuszkiem moja ciaza byla zagrozona przytylam w czasie calej ciazy 6 kg a po porodzie wazylam mniej niz prze ciaza .uwiez mi wiem co to znaczy byc kopana po zebrach.nie wiem czy Tobie pomoze ale ja bralam kapiel w letniej wodzie z olejkami.

byla u nas dzis hv (nareszcie) moje malenstwo na przywitanie rzucilo w nia klockiem;-) chudas ma 8 kg i dluga na74. HV powiedziala ze pierwszy raz widzi zeby dziecko tak biegalo w jej wieku, ach jaka dumna jestem.Dominisia dostala ksiazeczki szczoteczke i paste a zapomnialabym o torbie dla mamy to chyba w ramach rekompensaty:-p

Oj dziewczynki Wam to dobrze z tymi domami.My skladalismy aplikacje zanim urodzila sie Dominika wrzycili nas do grupy generalnej wiec raczej nie ma co liczyc:dry:chyba w bradford latwiej jest cos dostac bo w leeds katastrofa.Moje kochanie wyczytalo ze juz nie dlugo latwiej bedzie kupic dom.mam nadzieje

Hmmm zeby organizm kobiety wrocil do normy potrzeba 6 mc,czy w bledzie jestem?

No ja juz po zakupach:-)mialam wyjsc z malym na dwor ,ale jak zwykle zaczelo padac:wściekła/y:mnie tez dobiaja ta pogoda:-(
KASIA8118-ja jak tak sie juz powolo pakuje,sie zastanawiam czy bede pamietala czy wszystko zapakowalam:-)ciekawe czy ty wszystko spakowalas,czy cos lezy zapomniane:-D:-D
nefretete-a te bole to normalnka,jak juz Niunka napisala,no i niestety pozostaje nam ten bol znosic:-)ale jak Cie to niepokoi to zawsze mozesz isc do ANTENATAL DAY UNIT przy szpitalu i cie zbadaja,tak jest w Bradford w sumie nie wiem jak u ciebie w Doncaster:-)

malenkaM- ja przytyłm 10kg. zawsze bylam oszczednej budowy ciala 178cm-53kg, teraz 63kg od 2 miesiecy nie zmienila mi sie waga....
doris78 jezeli wieczorkiem bedzie sie dzialo to samo co wczoraj to napewno pojade do szpitala bo nie dam rady... moj kochany bezmala mnie do kibelka zanosił bo sie ruszyc z bolu nie moglam. nie moge sie ani dobrze wyprostować,ani sie przygarbic bo mały sprzedaje mi takiego kuksanca, ze rownowage trace :-) Świrus mały:-D
Dorotko ja jak ostatnio wyjezdzalam to pakowalam sie na godzine przed wyjsciem z domu hehe mialam tylko wczesniej liste zrobiona co chce zabrac... dla mnie to najlepsiejszy pomysl :-) jak nie zrobie listy to tragedia bo biore wszystko jak leci i polowy zapominam

robie porzadek w katalogu ze zdjeciami...hahaha

Załączniki

• Photo-00169.jpg
    Photo-00169.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry