reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzień dobry dzieczynki:-).Ja już po śniadanku właśnie piję kawkę.Mały poszedł wczoraj spac o 19.50 fajnie co zawsze trochę wcześniej niż normalnie.Szkoda tylko że obudził się z płaczem w środku nocy i około godziny mi marudził.To już drugi raz w tym tygodniu taka sytuacja.Cfc girl ja myślę ze ja zdążę wrócic do twojego wyjazdu i babka będzie mogła zemną się kontaktowac.Ja jadę tylko na 3 tygodnie.A kiedy ty wyjeżdżasz bo nie pamiętam?

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-):-):-)Ale brzydko za oknem:wściekła/y::wściekła/y:Zreszta jak prawie co dzien:-):-)
BRYDKA-ALE duzo wazy Olek moj Kuba ma 5,5 roku a wazy 22 kilo:-D:-D
A ja mam dzisiaj beznadziejny humor:-(wczoraj u mnie bylo SPIECIe:angry::angry::angry::wściekła/y:i jestem strasznie zla:wściekła/y::wściekła/y:Moj Kubus juz sie 40 minut modli nad kanapka:wściekła/y:a za 15 minut wychodzimy do szkoly:dry:

Pewnikiem moje dziecko wagę ma po mamie :-D Znaczy się, wielkie jest Ja to wiem, ale dobrze, że tak po nim nie widać.
Spięcie to chwilowe, co się łamiesz - będzie dobrze, a jakby spięć nie było to by było nudnie.
Kuba jedz kanapkie, bo ciotka zaraz najazd zrobi :-D:-D:-D

O kurcze jutro wyjazd a ja jeszcze nie spakowana i chęci brak do tego:baffled:.Jakoś nie chcę mi się jechac nie wiem czemu:sorry2:.Chyba będę tęsknic za wami:-(. Tak szybko przyzwyczajam się do ludzi i miejsc:confused:.Ciekawa jestem jak mały zniesie podróż :zawstydzona/y:.Oj jutro od rana zacznie się stres:shocked2:.Ale pogoda szkoda gadac.

Dziendobry :-)

Brydka - Twoj maluch to smok :-) Kuba ma 3,5 i wazy niecale 18kg

Kasia8118 - udanej podrozy, staraj sie myslec pozytywnie o podrozy, bo dzieci to wyczuwaja

doris - to dzis koniecznie musi byc rozladowanie tego spiecia ;-)

A ja musze teraz zrobic liste dla mojego mezusia co ma spakowac do torby, bo w tym to jak dziecko jest :baffled:

reklama
KASIA8118-A o ktorej wyjezdzacie??Ja wlasnie tez tak myslalm,ze bede za wami tesknila i za spotkaniami i pisaniem;-):-):tak:ciekawe jak ja wytrzymam:tak:
kasia.j-oj moj Janusz to tez jest jak dziecko:wściekła/y::wściekła/y:wczoraj do Niego mowie,albo kapiesz chlopakow albo myjesz podlogi.A on na to;A jak ja mam podloge umyc??:szok::szok::baffled::dry::sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koszmar:wściekła/y:poprostu zalamka:wściekła/y:
brydka-A po Olku nie widac,ze on tyle wazy:-)

Do góry